Bruslení pod střechou v Europarku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bruslení pod střechou v Europarku

> Termín

12.1.2018 - 25.2.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V lednu pro Vás otevíráme v Europarku již tradičně ledovou plochu, na které si můžete zabruslit zcela zdarma a navíc s mnoha dalšími výhodami - v teple, pod střechou a s lákavými cenami věrnostního programu! První krůčky na ledě nebývají snadné, a proto jsou každou středu od 13 do 15 hodin pro Vás připraveni naši instruktoři ve školičce bruslení. Registrovat se můžete zcela bezplatně v půjčovně bruslí. Tentokrát bude kluzište a doprovodný program připomínat legendárního koníka My Little Pony a úspešný seriál, který o něm byl natočen, a také akční film Transformers s jeho hrdiny. Pro pravidelné bruslaře je opět připraven věrnostní program s lákavými cenami přes 100 000 Kč. Stačí se zaregistrovat při první návštevě a sbírat body do věrnostní karty. Vyhrajte 1 ze 3 balíčků pro celou rodinu: 1 noc v Aquapalace hotel Prague vč. dvou dnů zábavy ve vodním světě a 5000 Kč v peněžních poukázkách na nákupy v Europarku SOBOTNÍ PROGRAMY 13. 1., 27. 1., 10. 2. A 24. 2., VŽDY OD 14 HODIN: Tešit se můžete na zábavné soutěže o skvělé výhry: Duhový závod s Rainbow Dash Transformers pneu, automyčka Sběr jablek s Apple Jack Překážková dráha autobotů Koblihová střelnice s Pinkie Pie Program doplní také kreativní workshopy: Pony salón, Pony art Transformuj auto Výroba náramků přátelství Bumble Bee závoďák

> Otevírací doba

od 9.00 do 21.00 hodin
Přestávky od 12.00 - 13.00 hodin, od 16.00 - 17.00 hodin.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: OC EUROPARK, Nákupní 389/3

> Komentáře