Herní aréna pro děti a rodiče v OC Šestka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Herní aréna pro děti a rodiče v OC Šestka

> Termín

26.1.2019-27.1.2019

> Hodnocení

5  (12x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na ploše téměř 300m2 bude zdarma k dispozici rozmanitý herní svět pro všechny věkové kategorie. Připraveno bude bezmála 40 počítačů vybavených profesionální herním příslušenstvím, dvě virtuální reality, sedm Xbox One konzolí s TV či projekcí. Xbox One bude možné otestovat s ovladači i Kinectem - pro Just Dance nebo Fruit Ninja. Účastníci mohou soutěžit v dalších desítkách rozličných her. Nadšence určitě zaujmou hry jako League of Legends, CS:GO, PUBG nebo oblíbený titul Fortnite. Pro příznivce akčnějších scén budou připravené konzole s Mortal Kombat, Injustice 2 či Naruto. Milovníci rychlých kol se mohou těšit na Forzu či některých ze simulátorů motorek. V Herní aréně bude dále připraveno i několik virtuálních realit. Návštěvníci zažijí nejpopulárnější Beath Saber, zimní lyžovačku, adrenalinovou horskou dráhu či výpravu do magického světa čar a kouzel.

> Otevírací doba

10:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Fajtlova 1090/1, OC Šestka

> Komentáře