Zimní exkurze na letišti Václava Havla Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní exkurze na letišti Václava Havla Praha

> Termín

5.1.2018 - 31.3.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Pro zpestření zimy připravilo Letiště Praha pro své návštěvníky exkurze se zaměřením na zimní provoz. Pokud by v den exkurze mrzlo či padal sníh, budete mít možnost vidět v akci různé stroje pro zimní údržbu letiště a letadel, jako je třeba odmrazování letadel před startem. Zimní technikou rozumíme různé frézy, zametače, odfukovače, sypače, radlice a další techniku, která je potřebná k úklidu letiště , nejen v zimních měsících. Seznámíme vás se systémem úklidu při spadu sněhu, námraze i s běžným úklidem letištních ploch a zázemí. Dostaneme se na plochu letiště, do bezprostřední blízkosti letadel, která se připravují na odlet nebo právě přiletěla. Autobusem letiště vás odvezou ke startovací a přistávací dráze, kde budete pozorovat letadla z několika metrů. Pokud bude mrznout, letadla zastavují před stratem na odmrazovacím stání, potom můžete pozorovat i odmrazování letadel. Během odpolední a večerní exkurze poznáte, jak vypadá nádherně letiště za osvětlení. Na všechny exkurze je nutná registrace na webových stránkách letiště, min. 24 hod. předem. Prohlídky se konají i v nepříznivém počasí. Pokud bude sněžit, uvidíte i mnoho zimních strojů na plochách, odmrazování letadel před startem a další zimní zajímavosti leteckého provozu. Exkurze jsou vhodné pro menší i větší děti, dospělé a určitě budou zajímat i seniory. Na začátku exkurze projdou návštěvníci také bezpečnostní kontrolou, stejně jako cestující před nástupem do letadla. Na prohlídku do neveřejných prostor se prochází přes bezpečnostní kontrolu, neberte tedy s sebou zakázané předměty (zbraně a jejich napodobeniny, špičaté předměty, tekutiny, gely, apod.); nealkoholické nápoje povoleny. Nutno hlásit předem, pokud máte některou část těla v sádře nebo nesnímatelné ortéze. Letiště Praha spolupracuje také s Národním technickým muzeem a Královstvím železnic v Praze. Individuální návštěvníci mají jedinečnou možnost navštívit exkurzi na letišti Praha se slevou 20 % na vstupném. Sleva platí i v opačném případě, kdy můžete uplatnit slevu v Národním technickém muzeu na vstupenku z exkurze na Letišti Praha.

> Otevírací doba

dle rezervace a programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Letiště Václava Havla

> Komentáře