Pohádkový advent v Technickém muzeu v Brně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádkový advent v Technickém muzeu v Brně

> Termín

03.12.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V neděli 3. 12. 2017 od 10 do 18 hodin se Technické muzeum v Brně promění v pohádkovou říši, kde můžete potkat princezny, čerta, vodníka a další pohádkové postavy. Děti budou sbírat lístečky s omalovánkami z pohádek a vytvářet si vlastní „pohádkovou knížku“. Na stanovištích je čekají úkoly inspirované jednotlivými pohádkami. Úkoly jsou jednoduché, většinu z nich zvládnou i menší děti. Pokud si děti na splnění úkolu netroufnou, vůbec to nevadí, k získání obrázku do pohádkové knížky stačí stanoviště navštívit. Tady je malá „ochutnávka“ z celé řady pohádkových úkolů: Znáte Kocoura v botách? Chytrostí pomohl svému pánovi ke štěstí. Bylo pro to ale potřeba něco udělat. Tak rychle do vysokých bot a klobouku a hurá na zajíce! Krásně oblečená a upravená je i princezna Zlatovláska. Na krku měla šňůru krásných perel, ale šňůrka se přetrhla a perly se rozsypaly do trávy. Kdo jí je pomůže najít? Víte, co to je kolovrátek? V pohádkách jste na něj už určitě narazili. Ale viděli jste ho už doopravdy? U nás ho uvidíte i s pohádkovou babičkou, která na něm bude příst. Čichám, čichám člověčinu! Říkával často Děd Vševěd. Asi měl velmi dobrý čich. Jistě by mu nedělalo problém poznat po čichu i další věci. A vám? Byl jeden domeček a ten byl celý z perníku. No dobře, nebyl, ale perník v něm voněl krásně. Taky si nazdobte perníček. Kromě českých pohádek na vás čeká i několik zahraničních. Na stanovištích jazykové školy Light Point se seznámíte s několika pohádkami typickými pro určité země a také se můžete zaposlouchat do čtení pohádek v cizích jazycích. Celý den vás také budou provázet dinokrokové Hocus a Lotus. A jako speciální tečka za programem vás čeká zajímavost – promítání starých pohádek na diaprojektoru DIAX, který si někteří z nás ještě pamatují ze svého dětství.

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Technické museum v Brně, Purkyňova 105

> Komentáře