Game On - největší výstava o historii videoher | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Game On - největší výstava o historii videoher

> Termín

21.9.2017 - 1.4.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Prestižní londýnské kulturní centrum Barbican přivezlo do Prahy jednu ze svých nejúspěšnějších expozic – výstavu o historii, vývoji a budoucnosti počítačových her GAME ON. Ve více než třiceti světových metropolích ji už viděly téměř 4 miliony lidí. Expozici bude doplňovat bohatý doprovodný program. Výstava představí ucelenou kolekci zásadních her, které tvořily herní historii od prvních zařízení ze šedesátých let, přes Pong, Space Invaders, Super Maria, GTA, až po herní novinky, které jsou teprve v přípravě. Své místo tu bude mít i virtuální realita. Součástí expozice je rovněž speciální sekce o marketingu a vývoji her, o hudbě k hrám i propojení filmu a her. Návštěvníci zde naleznou hry od arkád po sběratelské kousky, které byly získány na aukcích. Součástí výstavy jsou i olejomalby, které byly předlohou her. PONDĚLÍ AŽ PÁTEK: Dospělí 259 Kč Děti do 15 let 159 Kč Děti do 110 cm ZDARMA Senior nad 65 let a ZTP (doprovod zdarma) 159 Kč Rodina 2+2 799 Kč SOBOTA, NEDĚLE A SVÁTKY: Dospělí 390 Kč Děti do 15 let 290 Kč Děti do 110 cm ZDARMA Senior nad 65 let a ZTP (doprovod zdarma) 290 Kč Rodina 2+2 990 Kč Vstupenky lze koupit online i na místě. Doporučená délka prohlídky je cca 2 hodiny.

> Otevírací doba

PO–PÁ 10–19 h
SO–NE 9–19 h
SVÁTKY 9–19 h

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: Bubenské nábřeží 13, Holešovická tržnice, hala 40

> Komentáře