Dušičkový večer na Libeňském zámku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dušičkový večer na Libeňském zámku

Foto: Libor

> Termín

4.11.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

V sobotu 4. listopadu se otevře dětem i jejich (pra)rodičům Libeňský zámek. Na návštěvníky čekají tvořivé dílny, čertovská kovářská výheň, prohlídky zámku v doprovodu pohádkových bytostí a dušičková atmosféra. Prohlídky se strašidly budou probíhat od 17 do 21 hodin (začátek poslední prohlídky ve 20:30). Dušičkový večer je pro všechny návštěvníky zdarma. Vchod do zámeckého areálu bude boční branou z ulice U Libeňského zámku. Děti i dospělí návštěvníci budou mít možnost poznat Libeňský zámek v době, kdy bývá většinou pro veřejnost uzavřen. Netradiční večerní prohlídka za doprovodu strašidel nabídne magickou atmosféru. Dětem se postupně představí vodník, golem se svým stvořitelem, urozená paní hraběnka, bílá paní, nebo mnich, kteří nebudou jenom strašit, ale především vyprávět příběhy spojené s historií zámku. Na velkém nádvoří zámku budou probíhat tvořivé dílny, čerti s kovářskou výhní, a dušičkovou atmosféru dotvoří rozsvícené dýně a svíčky.

> Otevírací doba

17:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Zenklova 1/35
Telefon: 601 306 110
E-mail: [email protected]

> Komentáře