Skandinávský cirkus L’Avventura v Jatkách 78 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skandinávský cirkus L’Avventura v Jatkách 78

> Fotogalerie

> Termín

3.10.2017 - 4.10.2017

> Hodnocení

4  (3x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

L’Avventura, to je divoká jízda prošpikovaná překvapením od začátku do samého konce. Tandem Jori a Rasmus vás vezmou na výpravu, kde dobrodružství vzniká ze zdánlivě obyčejných malých věcí a přímo ve vaší hlavě. Na počátku všeho je obyčejná čára na černé stěně. Následuje řetězec neustálých změn: přímo před očima publika se proměňuje scéna i perspektiva. Samotný prostor jakoby bobtnal, předměty mizí, aby se znovu nečekaně objevily, a Jori a Rasmus se zuby nehty snaží se v tom všem neztratit. Putují z jedné scenérie do druhé – jako panáčci v prvních počítačových hrách. Hra s prostorovou iluzí a změnami perspektivy v tomto případě nevyžaduje žádnou speciální technologii nebo sofistikované efekty – vše vzniká přímo před očima diváků. Prázdná podlaha je tu 2D prostorem, tu 3D budovou, aby se znovu proměnila v prázdnou podlahu. Jori a Rasmus s neustálou proměnou drží krok a nakonec se schází ve společném prostoru. Tím ale dobrodružství zdaleka nekončí… Od jazzu, přes klasiku, až po digitální beaty, i hudba zrcadlí proměny scény a nálad na jevišti. Kombinace stylů a žánrů, jejichž pravidla často podrývají samotní performeři, a pokorný humor drobných gest a hříček. Jinými slovy, čirá divácká radost. Představení se koná pod záštitou velvyslankyně Finska, J.E. Heleny Tuuri.

> Otevírací doba

oba dny od 18:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: Pražská tržnice, haly č. 7 a 8, Bubenské nábřeží 306/13
Telefon: 773 217 127
E-mail: [email protected]

> Komentáře