9. Řemeslný jarmark v Lysé nad Labem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

9. Řemeslný jarmark v Lysé nad Labem

Foto: Michaela Tesařová

> Termín

14.10.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

TRADIČNÍ ŘEMESLNÝ JARMARK s originálními českými rukodělnými výrobky řemeslníků prezentujících na handmade portál Fler.cz i mimo něj. Někteří jsou nositeli certifikátu Regionální produkt. Součástí trhu budou opět UKÁZKY STAROČESKÝCH ŘEMESEL i NOVODOBRÝCH VÝTVARNÝCH TECHNIK. Navíc si návštěvníci mohou vedle hotových výrobků odnést domů i MATERIÁL PRO TVOŘENÍ, většinou v podobě již hotových materiálových balíčků či materiálu dle vlastního výběru. Jak pro děti tak i pro dospělé bude připraveno 15 tvořivých DÍLEN. Děti se budou moci povozit na originálním dřevěném kolotoči na z dílny řezbáře Matěje a poprvé také vyzkouší „kozí taxi“. Všichni budeme moci potěšit své ucho i oko vystoupením sesterského busker dua „TBeeGirls“, takže si nezapomeňte připravit nějaké drobné do klobouku. Nebudou chybět žongléři a kejklíři a pochopitelně ani divadélka. Opět se můžeme těšit na ukázky práce s asistenčními psi NF Canisterapie. Po úspěšné uvedení novinky „lavičkového sestřihu“ jsme zase oslovili naši profi kadeřnici z renomovaného pražského salonu, která vás přistřihne dle vaší libosti - třeba až vaše děti budou ve výtvarné dílničce nebo na divadélku. Návštěvníci se mohou těšit na ŠIROKOU SKLADBU VÝROBKŮ a řemesel: košíkaření, drátenictví, kovářské a krejčovské výrobky – oblečení pro děti i dospělé, kabelky, zástěry, bytové doplňky, výrobky z kůže nebo ze dřeva - hračky, drobné dárkové předměty i bytové dekorace, nádobí, keramika – interiérová i venkovní, lustry, užitková i dekorativní, výroba mýdla a přírodní kosmetiky, svíčky, obrázky, papírenské výrobky, krasohledy, široká škála šperkařských výrobků a různé domácí dobroty. Posledního jarmarku (duben 2017) se účastnilo na 50 řemeslníků a přišlo téměř 2500 návštěvníků. Nedílnou součástí našeho jarmarku se stala pomoc potřebným... Tentokrát jde o Maximka z Kostelce nad Černými lesy, který si už od svého narození prošel řadou operací, rehabilitací a krátkodobých i dlouhodobých pobytů v nemocnici. Přesto všechny překvapuje svou velkou bojovností, kterou denně od r. 2010, kdy se narodil s celkovou svalovou hypotonií, nefunkčností tlustého střeva (Hirschprungova choroba) a vrozenou vadou hrtanu (Laringomalacie) a později diagnostikovanou epilipsií, ukazuje... Pomoci mu můžete zakoupením darovaných výrobků od přítomných řemeslníků přímo v INFOSTÁNKU nebo jakýmkoliv finančním příspěvkem do připravené kasičky.

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Lysá nad Labem
Ulice: Nám. Bedřicha Hrozného
Telefon: 777 141 243
E-mail: [email protected]

> Komentáře