SKOL!!! Jizerská 50 jako umělecká inspirace | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SKOL!!! Jizerská 50 jako umělecká inspirace

> Termín

9.9.2017-17.9.2017

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Vyrazte s dětmi na výstavu, kde je sport uměleckou inpirací. Rittstein, Cihlář, Špaňhel, Vávra, Kohout, Franta, Tesaro, Anderlová, Komárek, Vones, Flejšar, Wagenknecht. Na první pohled skupina umělců, u kterých byste jen stěží hledali společné rysy. Teď je však spojilo jedno téma - Jizerská 50. Téma, které ztvárnil každý svým jedinečným uměleckým pohledem v rámci své disciplíny. Součástí této kolekce, kterou můžete zhlédnout v Galerii Mánes od 9. do 17. září, jsou mimo jiné i díla Davida Vávry, který se sám na start v Jizerských horách několikrát postavil. „Je to pro mě srdeční záležitost. Fascinuje mne start Jizerské 50 a zástupy běžců, které čekají na povel. Zažil jsem to na vlastní kůži. Několikrát. A pokaždé je to jako poprvé, něco těžko popsatelného,“ přiznává výtvarník. Všechna díla si budete moci prohlédnout v Praze v Galerii Mánes od neděle 9. září. Vstupné 100 Kč. ZTP, senioři a děti do 15 let zdarma, studenti 50 Kč. Účastníci Jizerské 50 2018 budou mít vstup za 50 Kč. Všichni malí návštěvníci obdrží u vstupu omalovánku Kamsdětmi.com s tématikou Jizerské 50. 12.9. z důvodů vernisáže bude otevřeno pro veřejnost do 15.00 hodin

> Otevírací doba

11:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Masarykovo nábřeží 250/1
Telefon: 606 851 158

> Komentáře