Podpůrný kruh pro matky s dětmi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podpůrný kruh pro matky s dětmi

> Termín

14.9.2017 - 31.1.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Podpůrný kruh pro matky s dětmi Setkání maminek s dětmi se konají každý druhý čtvrtek v měsíci od 14,30 – 16,00 hod. Zveme maminky s dětmi do podpůrného kruhu, kde budeme společně sdílet radosti a starosti mateřství a hledat způsoby jak v něm být spokojené a harmonicky růst společně s dětmi. Povídat si také budeme o tom, jak zásadní období je věk od porodu do počátku školní docházky a jak řešit různé výchovné výzvy, které nás v tomto období s dětmi čekají. Lekce trvá 1,5 hod. Není třeba speciálního oblečení či vybavení. Maximální kapacita 10 maminek s dětmi. Máte možnost zakoupit si balíček 5 setkání za 3000 Kč. Jednotlivý vstup stojí 350 Kč. Pravidla pro zrušení lekce: Lekce se ruší jedině na základě odeslané zprávy SMS nebo mailem nejpozději 24 hodin předem. Vaši lekci postoupíme jinému registrovanému uchazeči. SMS zpráva urychlí možnost nahrazení místa jiným dítětem. Pokud bude lekce zrušena později než 24 hodin předem, jsme bohužel nuceni naúčtovat plnou částku. Rezervace: http://www.mamprostor.cz/udalosti/podpurny-kruh-pro-matky-s-detmi/

> Otevírací doba

14.30-16.00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5 - Košíře
Ulice: U Teplárny 3
Telefon: +420 602 471 076
E-mail: [email protected]

> Komentáře