Kurzy animace pro dospělé v Muzeu Karla Zemana | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kurzy animace pro dospělé v Muzeu Karla Zemana

> Termín

2.10.2017-9.1.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Patříte mezi milovníky animovaného filmu, hravé dospělé nebo hledáte odpočinek od shonu dnešní doby? Pokud ano, přesně pro vás pořádá Muzeum Karla Zemana kurzy animace pro dospělé, které startují začátkem října 2017. Zkušení lektoři, členové sdružení Ultrafun, vás provedou celým procesem přípravy animovaného filmu: ● Námět ● Storyboard ● Výroba loutky/plošky ● Samotná animace ● Střih ● Ozvučení ● Dokončovací práce Termíny kurzů animace: ● každé pondělí 19.15 – 21.15 h, start 2. 10. 2017 ● každé úterý pondělí 19.15 – 21.15 h, start 3. 10. 2017 Důležité informace: ● Kdy a kde se kurzy konají? Vždy v pondělí nebo úterý, od 19:15 do 21:15, v Muzeu Karla Zemana (Saská 3, Praha 1). Začínáme 2. 10. 2017. ● Jaká je cena kurzů? Cena za celý kurz (12 lekcí a projekce pro rodinu a přátele) je 3.600 Kč. ● Je omezen počet účastníků kurzu? Ano, oba kurzy jsou omezeny na počet 5 účastníků, tím je zajištěn individuální přístup lektora. ● Všechny potřebné informace naleznete zde: https://goo.gl/TzgbgB nebo nás kontaktujte na [email protected]

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Saská 3
Telefon: 724 341 091
E-mail: [email protected]

> Komentáře