Regionální den železnice na Příbramsku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Regionální den železnice na Příbramsku

> Termín

9.9.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 9. září se na Příbramsku konají regionální oslavy svátku železnice. Svézt se můžete zvláštními vlaky, absolvovat exkurze do běžně nepřístupných drážních provozů, vyzkoušet jízdu na šlapací drezíně a užít si spoustu další zábavy. Program oslav na Příbramsku: jízdy parním vlakem ČD s lokomotivou Papoušek a historickými vozy řady Bam, který bude doprovázen divadelním výpravčím Bedřichem Hrozným a jeho kolegy, odpolední jízdu oživí hudební skupina Pe & Pe, jízdy historických motorových vlaků Huťský expres z Příbrami na vlečku Kovohutí Příbram a zpět, provoz kolejové šlapací drezíny, exkurze na pracoviště řízení železničního provozu (12:00, 14:00 a 16:00 h), promítání filmů s železniční tématikou pro děti a dospělé, divadelní představení hry Bedřich Hrozný (14:00 a 17:00 h), vystoupení hudební skupiny Pe & Pe (15:30–16:30 h), infostánek ČD a dětský koutek, soutěžní ekosběr elektroodpadu a dalších odpadů, možnost zvýhodněných prohlídek Hornického muzea na Březových Horách, možnost návštěvy Pivovaru Podlesí včetně exkurzí zdarma (13:30, 14:30, 15:30 a 16:30 h), po celý den zajištěno bohaté občerstvení, prodej upomínkových předmětů s železniční tématikou. Další akce, které se tento den v Příbrami konají: 47. ročník Běhu Kovohutěmi, sobotní program slavností tance, divadla a lidových řemesel Svatohorská Šalmaj, mezinárodní prodejní výstava Nože 2017.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Příbram
Ulice: nádraží

> Komentáře