Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

08.09.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Děti si zdarma zasportují v Monkey´s Gym a Juklíku Lekce unikátního cvičení pro děti a volné hodiny plavání nabízejí v pátek 8. září 2017 v pražském Baby Clubu Juklík, kde najdete kromě bazénu s příjemně teplou vodou a spoustou atrakcí také moderní tělocvičnu Monkey´s Gym navrženou speciálně pro děti. V rámci Dnů otevřených dveří si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy, zatímco rodiče si odpočinou při dobré kávě. - Od 14 do 18 hodin si můžete vyzkoušet 30 minutovou lekci v prostorách Monkey´s Gym pod vedením zkušených a milých lektorů. Vybavení dětské tělocvičny je vyrobeno speciálně pro děti, ať už se jedná o kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, barevné a měkké cvičební prvky nebo horolezeckou stěnu. Cvičit zde mohou děti už od 6 měsíců do 7 let. Ukázkové lekce jsou rozdělené dle věku dítěte, s dětmi do 2,5 let vždy cvičí i rodiče. A pokud se rovnou rozhodnete zakoupit pro svoji ratolest kurz cvičení pro semestr podzim/zima 2017, má pro vás Monkey´s Gym připravené malé překvapení. Ukázková hodina cvičení pro děti je zdarma! Pořadatelé ale předpokládají velký zájem, proto je nutné si lekci rezervovat na www.monkeysgym.cz, kde najdete i podrobné informace k průběhu Dne otevřených dveří. - Od 15 do 18 hodin si můžete zajít na volné plavání na neorganizované hodinové lekci, kdy na děti bude čekat příjemně teplý bazén a k dispozici vám budou i všechny pomůcky, které se v Baby Clubu Juklík používají při výuce. Cena za osobu, která půjde do vody je 150 Kč (pokud od září chodíte na pravidelné kurzy plavání do Juklíku, je cena 100 Kč za osobu). Kapacita bazénu je omezená a je nutno si místo rezervovat na tel. 251 610 441. - V případě hezkého počasí se mohou děti vyřádit na krásně vybavené zahradě a rodiče si posedět u dobré kávy či koláčku. Adresa: Baby Club Juklík a Monkey´s Gym, U Jezera 34, Praha 5 Více informací na: www.monkeysgym.cz https://www.facebook.com/monkeysgym/?fref=ts www.juklik.cz https://www.facebook.com/Juklik/?fref=ts

> Otevírací doba

14.00-18.00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: U Jezera 34
Telefon: +420 251 610 441
E-mail: [email protected]

> Komentáře