Letní sněhové hrátky na Monínci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní sněhové hrátky na Monínci

> Termín

20.8.2017 - 25.8.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nikdy jste nezažili koulovačku nebo bobovačku v srpnu? Tak letos to zažít můžete! Na Monínci se rozhodli technologii Snowfactory (zasněžování při teplotách nad nulou) vyzkoušet i v létě. Proto se tam několik dní v srpnu plánuje zasněžovat a vy tak máte možnost si sníh vyzkoušet, pohrát si s ním a nebo se jím ochladit. Sníh bude pro všechny návštěvníky připraven pod hotelem Monínec od 20. srpna a předpokládá se, že vydrží až do 25. srpna. Areál Monínec je od roku 2016 vybavený zařízením Snowfactory. Zařízení umožňuje výrobu sněhu díky speciální zasněžovací technologii. Technologie zajistí výrobu sněhu již při teplotě do 15 °C. Technologie Snowfactory je založena na klasickém chladícím principu a celý proces výroby sněhu se odehrává v uzavřeném okruhu. Sníh, který uvedená technologie vyrábí, je proto také bez jakýchkoliv chemických přísad a je založený pouze na dvou hlavních zdrojích – vodě a vzduchu. Sníh tvoří malé ledové vločky. Sníh vyrobený ve Snowfactory je jediný, který neobsahuje žádnou zbytkovou vlhkost. Ledové vločky mají teplotu -5 °C. Vzhledem k této nízké teplotě sníh vytváří vlastní chlazení a taje velmi pomalu.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Sedlec - Prčice
Ulice: Moninec 7

> Komentáře