Den rekordů v Mirakulu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den rekordů v Mirakulu

> Termín

24.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pokud se narodí dvě, tři nebo dokonce více miminek najednou, bývá to často považováno za zázrak. Kde jinde by se tedy mělo konat setkání vícerčat než v parku plném zázraků, který navíc nese příznačné jméno Mirakulum. Ostatně přijďte se v sobotu 24. srpna podívat. Dvojčata u nás přicházejí na svět poměrně často – v roce 2017 se tak stalo 1584x. V roce 2016 se dvojčata narodila v 1667 případech a trojčata v deseti. Od roku 1950 se v České republice narodila více než tisícovka trojčat, jedenadvacetkrát to byla čtyřčata a jednou dokonce paterčata, jimž je letos už šest let. Naše milovická paterčata jsou každoročně čestnými účastníky setkání vícerčat. Setkání se předposlední sobotu v srpnu koná pravidelně už od roku 2014. Ostatně o popularitě milovického setkání svědčí fakt, že je spojeno s celou řadou rekordů. V roce 2017 tu vytvořili nejdelší mašinku z vícerčat, do níž se zapojilo 167 lidí. V Milovicích jsou také držitelem rekordu Nejvíce trojčat na jednom místě. V srpnu 2016 se zde sešlo šestero trojčat, celkem tedy 18 dětí pocházejících z trojčat. Loni se podařilo vytvořit lidskou duhu, ve které bylo 240 dvojčat, trojčat a vícerčat v barevných tričkách. Děti do jednoho roku měly trička červená, děti od jednoho do dvou let oranžová, ta mezi druhým a třetím rokem žlutá, tří až pětiletí se oblékli do zelené, šesti až osmiletí do modré a všichni starší do fialové. Ačkoli je Mirakulum určeno hlavně dětem, rádi tu v sobotu 24. srpna přivítají všechny generace od měsíčních miminek po dámy a pány ve zralém věku. Vícerčata, která se předem zaregistrují, budou mít vstup do parku zdarma. Dva členové jejich doprovodu pak zaplatí za celý den každý jen 140 korun. Registrovat se můžete už nyní na e-mailu [email protected]. Park ale bude samozřejmě otevřený i všem ostatním návštěvníkům, kteří zaplatí běžné vstupné. Těšit se mohou na workshopy a program v amfiteátru, kde proběhne show kouzelníka Navara či drezúra poníků. Kromě vodního světa, největšího lanového parku v republice, drezíny na lidský pohon a všech dalších lákadel, které Mirakulum nabízí, bude jezdit také mašinka a v provozu bude rovněž nedaleký Tankodrom. Program v amfiteátru: 12.00 slavnostní zahájení; počítání přítomných vícerčat 13.00 Kouzelník Navaro 14.00 Vystoupení s poníky 15.00 Kouzelník Navaro 16.00 Vystoupení s poníky

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Milovice
Ulice: Topolová

> Komentáře