Na prknech, dlažbě i trávě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na prknech, dlažbě i trávě

> Termín

11.08.2017-13.08.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Festival Na prknech dlažbě i trávě je festivalem živého města. Myšlenkou festivalu je oživení brněnských ulic a veřejných prostranství prostřednictvím nejrůznějších forem živého umění pod širým nebem. Díky volně přístupnému programu nabízí obyvatelům Brna i návštěvníkům netradiční pohled na město. Festival s třináctiletou tradicí zahájí V.O.S.A. Theatre, jeden z nejvýraznějších reprezentantů českého pouličního divadla, který sklízí velké úspěchy i v zahraničí. Skupina akrobatů a performerů přiveze balón o průměru 6 a půl metru, k jehož naplnění je potřeba 165 m3 helia, což odpovídá asi 14 tisícům balónků. Balón, pod nímž bude zavěšená akrobatka, se může vznést až do čtyřicetimetrové výšky. Představení se odehraje na Moravském náměstí. Na stejném místě pak vystoupí kapela Veroničin Band. O den později se diváci mohou vydat do bývalé káznice na Cejlu. Tam se představí Divadlo Druhý Pád se svým úspěšným představením nazvaným Městečko Palermo. V neděli 13. srpna, opět na Moravském náměstí, čeká na děti i dospělé karneval. Všichni se mohou těšit na koncert skupiny BomBarďák, kterou tvoří Jiří Jelínek, Michal Dalecký a Filip Nebřenský. Kromě nich se na pódiu objeví i kouzelník Mišuge, klaun Čiko nebo DJ Laich. Součástí karnevalu bude i balónkování, malování na obličej a výroba škrabošek...

> Otevírací doba

14:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Moravské náměstí, káznice na Cejlu

> Komentáře