Oslava 200 let založení Karlína | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oslava 200 let založení Karlína

> Termín

23.6.2017 - 24.6.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dovolujeme si připomenout všem starousedlíkům karlínským, též všem nově se přistěhovavším a vůbec všem přátelům naší krásné čtvrti Karlín, že v letošním roce 2017, slaví naše první pražské předměstí dvě stě let od svého založení. Proto bychom rádi toto významné jubileum oslavili různými společenskými a kulturními akcemi, které vyvrcholí oslavy 200 let Karlína 23. a 24. června 2017. Program oslav 200 let Karlína: pátek 23. června Den založení Karlína Tento slavný den si připomeneme epizodami z dlouhé historie na území dnešního Karlína. V hudebním programu se setkáme s interprety, kteří mají ke Karlínu přímý vztah, mají ho rádi, nebo zde žijí. Karlínské náměstí od 16.00 hod. Ivan Hlas Jiří Burian a projekt Bohemia The Tap Tap PŘÍSTAV 186 00 od 15.00 hod. Černá duše Karlína – Gypsy Swing, Cimbálovka, Fire instruments, UGC, Bengas sobota 24. června Karlínské náměstí od 10.00 hod. SARA F Wabi Daněk Antonia Nyass a VLNY ZEMĚ Bohatý program pro děti, kolotoče, houpačky, dílničky, pozapomenuté hry, koncerty a divadélka. Vyhlídkové jízdy Karlínem ve slavnostním kočáře. Výstava historických vozů Praga vyráběných v Karlíně. Odpoledne se vypraví slavnostní průvod k ZŠ Lyčkovo náměstí, kde předá časovou schránku budoucím generacím. Na podiu vystoupí školní pěvecký sbor a promluví představitelé Prahy 8. Připraven bude slavnostní HODOKVAS od občanů Karlína a vybraných karlínských restaurací a kaváren. V prostorách školy se uskuteční premiéra dokumentu TV Reflegs o historii a současnosti Karlína a ZŠ Lyčkovo náměstí. Na hlavní scéně na Karlínském náměstí bude po celý den pestrý hudební program a audi ovizuální exkurz do historie Karlína. PŘÍSTAV 186 00 od 15.00 hod. Karlínští a jejich přátelé – Republic of Two, DJ´s J. Burian, P. Urban, M. Růžička, Z. Lichnovský. H. Vedral, K, Buriánek a vystoupení V.O.S.A Theatre.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8 - Karlín
Ulice: Karlínské náměstí

> Komentáře