Power Yoga flow motion | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Power Yoga flow motion

Foto: Kateřina Reichertová

> Termín

19.6.2017 - 31.1.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Každé pondělí v 9,00 h. s možností hlídání dětí Hlídání dětí zajištěno za speciální cenu. Pokud máte zájem o hlídání dětí, zarezervujte si jej také v našem systému níže. Power ​y​oga flow motion pomáhá vytrénovat pevné, pružné tělo a zároveň čistí hlavu. Důležitý prvek představuje hudba. Na lekcích zaznívá zejména new jazz, lounge, relaxační hudba​ a etno. Důraz se klade na plynulé přechody mezi ásanami stejně jako ve vinyase flow power yoze, zároveň je však dodána dynamika a variabilita kombinací a také hravost. Lekce jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé, vždy je lekce přizpůsobena osazenstvu i náladě. Chceme, aby jste odcházeli s pocitem, že jste si dali pořádně do těla a dostali se postupně do takových pozic, o kterých jste nikdy nevěřili, že je dokážete udělat a zároveň se cítili odpočinutí a plní energie. A výsledky viděli na svém těle. O tom je power yoga flow motion. Pravidla pro zrušení lekce: Lekce se ruší jedině na základě odeslané zprávy SMS nebo mailem nejpozději 24 hodin předem. Vaši lekci postoupíme jinému registrovanému zájemci. SMS zpráva urychlí možnost nahrazení místa jiným zájemcem. Pokud bude lekce zrušena později než 24 hodin předem, jsme bohužel nuceni naúčtovat plnou částku.

> Otevírací doba

Každé pondělí od 9:00 do 10:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5 - Košíře
Ulice: U Teplárny 3
Telefon: +420 602 471 076
E-mail: [email protected]

> Komentáře