Zámek dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zámek dětem

Foto: Zámek dětem

> Termín

17.6.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

ZÁMEK DĚTEM je akce věnovaná zejména rodinám s dětmi, na které čeká bohatý hudební a zábavný program na zámku Dobříš. V sobotu 17. června 2017 od 10 do 17:00 hod. se přijďte odreagovat od starostí všedních dní a zažít nezapomenutelný den se svou rodinou, plný zábavy, soutěží, odměn, hudebních vystoupení a mnohého dalšího. Na návštěvníky akce zde v HLAVNÍM PROGRAMU bude čekat bohatý program, moderovaný vždy veselým zámeckým šaškem Vaškem. Během dne děti i jejich rodiče pobaví duo VANDA A STANDA, vtipnou pohádku „O perníkové chaloupce“ zahraje Klaunské divadlo Jeníčka a Mařenky. Na pódiu i pod ním zapojí děti do interaktivního kouzelnického programu zábavný KOUZELNÍK Radim a pravé šermířské klání nám představí skupina GLADIUS. Také v letošním roce nebude chybět slavnostní příchod KRÁLOVSKÉ RODINY a jako hlavní host zazpívá a pobaví malé i velké návštěvníky ikona současné dětské hudební scény MÍŠA RŮŽIČKOVÁ. Soutěže pro děti i dospělé o krásné a hodnotné ceny budou probíhat během celého dne. Zapojí se děti, maminky, tatínci i ostatní. Pro všechny návštěvníky je navíc připraveno mnoho dalších aktivit v DOPROVODNÉM PROGRAMU, jemuž vévodí otevření „BRÁNY DO POHÁDKY“, kde se děti osobně setkají například s vodníkem, princeznami nebo se stanou opravdovým rytířem. Pohádková stanoviště pro děti, které zajišťují kamarádi ze spolku Provas budou umístěny v krásném francouzském parku dobříšského zámku. Zde si děti budou hrát, aktivně plnit pohybové, vědomostní a tvořivé úkoly a na každém stanovišti děti dostanou zaslouženou odměnu. Po celý den budou pro návštěvníky zpřístupněny zámecké komnaty a možnost účastnit se speciálních prohlídek se strašidly. V letošním roce navíc obohatí program také Muzeum hraček sídlící přímo na zámku, které prvně představí a spustí nový model železnice. Program bude doplněn mimo jiné o taneční vystoupení dětí z Aerobik studia Orel Dobříš a MŠ Sovička ze Svatého Pole. Samozřejmostí je mnoho stánků s občerstvením nejrůznějšího druhu a suvenýry, které neodmyslitelně k pohádkám patří. Děti i jejich rodiče najdou zábavu také u výtvarných a tvořivých dílen či jízdy na konících. Po loňském úspěchu je i pro letošní rok pro všechny děti zajištěn „skákací hrad“ ZDARMA. CENA za celodenního rodinného VSTUPNÉ činí 290,-Kč (2x dospělý + max. 3x dítě) a jednotlivé pak 90,-Kč (1 osoba).

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Dobříš
Ulice: Pražská
Telefon: 731 619 667
E-mail: [email protected]

> Komentáře