Výstava Hlavolamy v uličkách starého města | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Hlavolamy v uličkách starého města

Foto: Alexandra Kohoutová

> Termín

27.5.2017-3.9.2017

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zábavná, hravá a interaktivní výstava Hlavolamy v uličkách starého města probíhá po celé léto od 27. května až do 3. září 2017, denně od 9 do 17 hod. v obou velkých výstavních prostorách Chvalského zámku. Zveme děti i dospělé do uliček starého městečka, kde skládáte a luštíte hlavolamy, hádanky, rébusy, logické úlohy, hry a je zde i kuličkové bludiště, velký ježek v kleci a molitanová herna! Jistě vás bude zajímat i největší a největší hlavolam v České republice (a možná i Evropě) pojmenovaný Big Pelikan. Návštěvníci si hravou formou procvičí bystrost, logické myšlení, paměť, kombinační schopnosti, týmovou spolupráci i trpělivost. Zdravá soutěživost, hravost a zvídavost jsou také stmelujícími prvky pro příjemné rodinné odpoledne. V molitanové herně si děti mohou hrát a uvolnit se. A na závěr se všichni zvěčníte v našem fotokoutku :-) . Otevřeno denně, zavřeno máme pouze od 5. do 8. 7. 2017 (provozní údržba). Nenechte si ujít také lákavé doprovodné akce: - 18. 6. od 15 hod. Svatojánský bál princezen, rytířů a princů na nádvoří zámku - 23. 7. od 10 do 17 hod. Pohádková neděle se Šípkovou Růženkou a hlavolamy - 6. 8. od 10 do 17 hod. Pohádková neděle s Popelkou a hlavolamy - 26. 8. od 18 do 22 hod. Hradozámecká noc na Chvalském zámku – divadlo Strašidlo cantervillské na nádvoří a komentované prohlídky pro děti i dospělé. Informace a rezervace času komentovaných prohídek (pohádkové neděle a Hradozámecká noc) na tel. 281 860 130.

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Horní Počernice
Ulice: Chvalský zámek, Na Chvalské tvrzi 857
Telefon: 281 860 130
E-mail: [email protected]

> Komentáře