Dětský víkend na hradě Křivoklát | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský víkend na hradě Křivoklát

> Termín

3.6.2017 - 4.6.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dětský víkend na hradě Křivoklát aneb "Princezny, rytíři a loupežníci" Ve dnech 3. a 4. června proběhne na hradě Křivoklát dětský víkend. Z programu uvádíme: ukázky tance, šermu, představení kata a čertovského kováře komedie - "Máčení nepoctivého pekaře" taneční vystoupení - dobové vystoupení půvabných tanečnic pro radost maminek a dětí ale potěchu převážně oka mužského proces se zlodějem zakončený veselou společenskou událostí neboli popravou (ač to nezní tak i toto je komedie pro malé i velké) hry pro děti "Princezna pro prince" - zamotaná pohádka o popleteném čaroději a začarovaném králi komedie Romeo - interaktivní divadelní představení Program připravila agentura Pranýř. Vstupné na akci je 80 Kč dospělí, 60 Kč děti od 6 let. Kromě hlavního programu si návštěvníci budou moci na I. nádvoří vyzkoušet tři pohádková řemesla - čertovskou kovárnu, staročeskou plackárnu a tajemnou mučírnu. V dětských dílnách si děti i rodiče mohou vytepat vlastní šperk, vyrobit bylinkový sáček, vytočit cokoliv na hrnčířském kruhu. Zjistíte jak úžasným materiálem je textil, jak ho nabarvit a jak z něj vyrobit užitečné a ozdobné předměty. Na hrad Křivoklát dojedete v sobotu pohodlně Rakovnickým rychlíkem , který vyjíždí z Hlavního nádraží v Praze v 8. 42 hodin a na Křivoklátě budete v 10. 16. hodin. V neděli Rakovnický rychlík nejede, ale můžete využít běžné spoje českých drah.

> Otevírací doba

10:00 - 16:30

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Křivoklát
Ulice: hrad

> Komentáře