Cipískoviště 2017 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cipískoviště 2017

> Termín

12.5.2017 - 14.5.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Oblíbená akce zaměřená především na dětské návštěvníky se v letošním roce uskuteční v termínu 12. - 14. května. Vedle tradičních organizátorů svým programem přispěje také město Jičín, se kterým nás spojuje známá kreslená postava píseckého rodáka Radka Pilaře – Rumcajs. Od vzniku výtvarné podoby slavného loupežníka letos uplyne 50 let a jeho rodina s Mankou a Cipískem nás letošním Cipískovištěm bude také provázet. K výročí se bude vázat i námět letošních obřích pískových soch, které budou vystavěny na náplavce řeky Otavy a u Městské elektrárny. Písecká Sladovna při letošním Cipískovišti oslaví své 10. narozeniny. Při této příležitosti zde proběhnou výtvarné dílny a promítání Večerníčků, budou otevřeny nové výstavy a návštěvníci se rovněž můžou těšit na unikátní show Cirkusu Nostalgie s kapelou Tygroo. Pestrý program je tradičně zajistí Centrum kultury v Palackého sadech – vedle stavění hradů z písku se představí písecké zájmové kroužky a zazní několik hudebních vystoupení – Ovoce, Voxel, Sharcass, Pískomil se vrací, Donaha, Lola. V plánu je rovněž závod Robotem rovně, dále exhibice s workshopy na kolech Fun Box Show a slackline. Z tradičních aktivit je dále připraven sobotní Pochod pohádkovým lesem, promítání pro děti a nedělní zábavné odpoledne v zahradě Kulturního domu. Novinkou letošního ročníku bude zábavný program na Alšově náměstí. Zde Městská knihovna Písek nabídne zábavný program v šapito, které se promění v písecký les Řáholec plný zábavných aktivit včetně tvůrčích dílen, kouzelnických představení, divadel a čtení v rámci Noci pohádek. Část programu Cipískoviště se odehraje přímo na řece Otavě. Mimořádný zážitek slibuje připravované pouštění vodních lampionů na hladinu. Předprodej lampionů probíhá v Turistickém infomačním centru Písek. Diváci i soutěžící se jistě zabaví při závodu dračích lodí. Draci vyplují na trase mezi Novým a Kamenným mostem v Písku již podesáté – týmy se ještě mohou registrovat, k dispozici je také jedinečná nabídka pro účast jednotlivců.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Písek
Ulice: centrum města

> Komentáře