Dětské závody Dr. Max - Běhej lesy Vysočina | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětské závody Dr. Max - Běhej lesy Vysočina

> Fotogalerie

> Termín

22.7.2017

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nádherná příroda bohatá na skalní útvary, skalní města a lesy skrývající gotické hrady, zříceniny a lidové roubenky, to je Vysočina. Tým Kamsdětmi.com bude na závodech nejen na startu dětských a dospělých závodů, ale i v zázemí. Tak jako na mnoha předešlých akcích, budeme i v rámci Běhej lesy Vysočina nabízet vyfocení a zaslání pohlednice. To vše díky aplikaci Pohlednice online od našeho hlavního partnera, České pošty. Zároveň se můžete těšit na náš oblíbený skákací hrad. Přijďte za námi udělejte pohledem radost svým blízkým. Budeme také rozdávat naše nové pexeso. Závod Běhej lesy Vysočina vás zavede ke skalám Žďárských vrchů. Seriál není určený jen dospělým, ale i dětem, které budou závodit na trasách 500 metrů a 1 kilometr. Na malé závodníky čekají trasy po měkkém povrchu, lesních stezkách v krásné české přírodě. Ve startovním balíčku najde každý malý závodník tričko Běhej lesy. Před startem závodu čeká závodníky rozcvička na zahřátí a v cíli pak každý běžec obdrží originální dřevěnou medaili. V zázemí závodu na závodníky čeká bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Ubytovat se můžete třeba u Sněhurky či Rumcajse v nedaleké pohádkové vesničce. A pokud si i vy chcete zaběhnout dospělý závod, můžete si vybrat ze dvou délek tras. Na výběr je 21 km a 10 km. Při závodě Běhej lesy Vysočina se proběhnete mělkými širokými údolími i po mírně zvlněných hřbetech, které v této oblasti vznikaly postupně už od prahor a patří tak k nejstarším celkům Českého masívu. Ročníky Kategorie Trať 2011 a mladší Benjamínci 500 m (START 1) 2009 - 2010 Předžáci 500 m (START 2) 2007 - 2008 Nejmladší žáci 1 km (START 3) 2005 - 2006 Mladší žáci 1 km (START 4) 2003 - 2004 Starší žáci 1 km (START 5)

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Ždárské vrchy
Ulice: místo bude upřesněno

> Komentáře