Exkurze na Letišti Pardubice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Exkurze na Letišti Pardubice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Chcete vědět, jak to chodí na letišti a jak funguje celé zázemí, aby vše probíhalo bezproblémově? Láká vás poznat, jak probíhá odbavení a s jakými zajímavostmi se můžete na pardubickém letišti setkat? Přijměte naše pozvání na exkurze, které na pardubickém letišti probíhají a zjistěte, co vše je potřeba zařídit, aby se cestují dostal pohodlně do letadla, nebo jak se letadla ze země navádějí. Vyberte si okruh, který se vám líbí Letiště Pardubice pro vás připravilo různé exkurze, vybírat můžete ze dvou okruhů. 1. okruh: odbavovací hala – ukázka jednotlivých prostor, přepážky odbavení, stanoviště bezpečnostní kontroly cestujících – ukázka rentgenu na kabinová i odbavená zavazadla, LAGs detektoru kapalin, průchozí detektor kovů pro detekční kontrolu cestujících. 2. okruh: provoz na odbavovací ploše, technické zázemí – ukázka techniky s možným výkladem, ukázka skladu LPH s výkladem, stanoviště letištních hasičů, atd. Kde a jak exkurzi objednat Prohlídka letiště Pardubice je možná po předchozí dohodě. Minimální počet ve skupině jsou 4 návštěvníci. Poplatek za skupinu do 30 osob je 500 Kč. U skupiny větší než 30 osob je poplatek individuální. Žádost o exkurzi adresujte na e-mail [email protected]. Uveďte požadovaný termín a počet osob. Po dohodě termínu je třeba dodat jmenný seznam všech účastníků včetně data narození a číslem občanského průkazu. Poznejte s námi zákulisí letiště Pardubice. Těšíme se na vás!

> Otevírací doba

dle rezervace

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Letiště, Pražská 179
E-mail: [email protected]

> Komentáře