Jedinečný animační program pralesem a pouští | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jedinečný animační program pralesem a pouští

Foto: Daniel

> Fotogalerie

> Termín

1.2.2017 - 30.4.2017

> Hodnocení

3.7  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Od začátku února až do konce dubna máte jedinečnou příležitost projít stezkou pralesem a pouští v nejzábavnějším aquaparku v Čechách v Aquapalace Praha. Na rodiče s dětmi čeká spousta vodní zábavy s našimi zkušenými animátory. Celý den začíná na pláži vlnobití v Paláci pokladů, kde se děti rozehřívají se zvířátky z Knihy džunglí, jako je Balů, Baghíra nebo zákeřný tygr Šerchán. Následně je čeká kreativní dílnička, kde si mohou vyrobit svíčky z medových pláství, náhrdelník s tygřím zubem nebo dokonce společenskou hru Hadi a žebříky. Po obědu si mohou dát pauzu v dětském koutku, kde se v poklidu dívají na pohádky. Odpolední program je zahájen vodním dováděním, kde děti čekají zábavné nafukovací atrakce Saturn a Banán (viz. foto), turnaj ve vodním pólu, lovení puků a další vodní hrátky. Dále je pro děti připravena naučná stezka poznání, kde se seznámí se zvířaty, rostlinami a vlajkami států typické pro pouštní a pralesní oblasti. Odpoledne na děti čeká i další kreativní dílnička, která je samozřejmě jiná, než dopolední. Večer se děti mohou těšit na minidisco a závěrem na čtení na dobrou noc.

> Otevírací doba

denně 9:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Čestlice
Ulice: Pražská 138
Telefon: 775959485
E-mail: [email protected]

> Komentáře