Exkurze na Letišti Václava Havla během jarních prázdnin | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Exkurze na Letišti Václava Havla během jarních prázdnin

> Termín

6.2.2017 - 19.3.2017

> Hodnocení

3.8  (4x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Na jarní prázdniny jsou připraveny individuální exkurze na Letišti Václava Havla Praha.V únoru a březnu i ve všední dny. Uvidíte nejen starty a přistání a odbavení letadel, ale případně i odmrazování letadel před startem, úklid ploch od sněhu. Fotografování dovoleno. Začátek exkurzí v Terminálu 3. V době od 6. 2. – 19.3. budou exkurze na Letišti Praha i ve všední dny pro individuální zájemce. Najdete zde zejména Trasu 2, která je i pro menší děti a dále Trasu 5 s prohlídkou hangáru, kde se opravují letadla ( od 10 let). Ve dne jarních prázdnin jsou připraveny exkurze každý den, kromě pondělí, v dopoledních i odpoledních hodinách. Při prohlídce projdou návštěvníci také bezpečnostní kontrolou, stejně jako cestující před nástupem do letadla a dále se již budou projíždět po letištních plochách a sledovat odbavení letadel, starty a přistání poblíž dráhy, nakládání zavazadel a zboží. Všechny exkurze je nutné na daný termín předem rezervovat prostřednictvím online formuláře. Na začátku exkurze projdou návštěvníci také bezpečnostní kontrolou, stejně jako cestující před nástupem do letadla. Nejnavštěvovanější jsou tyto trasy: Trasa 2, kde navštívíte Záchrannou požární stanici Letiště Praha, autobusem budete projíždět kolem letadel, poznáte různé profese a seznámíte se s činnostmi před odletem i po příletu letadla. Dostanete se blíže ke startovací a přistávací dráze, do části letiště, kde se odbavují nákladní letadla. Čas 120 min. Pro všechny věkové kategorie. Trasa 5 zahrnuje nejen provoz na plochách letiště (odbavování cestujících, příprava na odlet), ale i nahlédnutí do hangáru F, kde společnost ČSA Technics prování generální prohlídky a opravy letadel nejen ČSA, ale i jiných evropských leteckých společností. Návštěvníci mají jedinečnou možnost zblízka pozorovat práci leteckých mechaniků. Dozví se, co vše se musí kontrolovat, jak často se provádějí revize a uslyší mnoho dalších zajímavostí o letadlech, které budou mít na dosah. Převážně jde o typy letadel B737 různých verzí, A319 - A320 a vrtulových ATR. Bude záležet jen na tom, který typ zde bude v čase exkurze na opravě či na revizi. Čas 120 min., pro děti od 6 let. Letiště Praha spolupracuje také s Národním technickým muzeem a Královstvím železnic v Praze. Individuální návštěvníci mají jedinečnou možnost navštívit exkurzi na letišti Praha se slevou 20 % na vstupném. Sleva platí i v opačném případě, kdy můžete uplatnit slevu v Národním technickém muzeu na vstupenku z exkurze na Letišti Praha. Ceník individuálních exkurzí Dospělí 180 Kč Děti 4 - 15 let 90 Kč Důchodci (65+), studenti (do 26 let), ZTP 90 Kč Rodinné (2 dospělí + 3 děti do 15 let)400 Kč Jednotná cena Trasa F/osoba 300 Kč Studenti, senioři 150 Kč Přijímáme platební karty Eurocard/MasterCard, Visa, American Express, Diners Club

> Otevírací doba

dle rezervace

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Letiště Václava Havla

> Komentáře