Výstava Dracula a ti druzí aneb Upíři na Chvalském zámku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Dracula a ti druzí aneb Upíři na Chvalském zámku

Foto: Alexandra Kohoutová

> Termín

14.1.2017 - 9.4.2017

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Dracula a ti druzí aneb Upíři na Chvalském zámku je unikátní výstava o smyšlených i reálných postavách středoevropských dějin – upírech, která probíhá od 14. 1. do 9. 4. 2017, denně od 9 do 17 hod. Kromě speciálně vytvořených originálních figurín představíme také „živé – pohyblivé“ obrazy, které prozatím nemají v ČR obdoby. Výstava je prodchnuta temnou a tajemnou atmosférou a je interaktivní, neboť zde najdete upíří kostymérnu s převleky a malováním na obličej, upíří fotoateliér s projekcí, zrcadlovou UV strašící komnatu či hopsací hrobku hraběte Draculy. Určeno pro větší děti, teenagery a dospělé, kteří se rádi bojí :-). Doporučujeme pro děti cca od 9 let. Připravili jsme i komentované prohlídky pro školy, gymnázia i skupiny, lze objednat na tel. 281 860 130. Pro děti, teenagery a dospělé jsme připravili doprovodné akce: - 14. 1. od 14 hod. slavnostní zahájení výstavy s vystoupením zpěváka Tomáše Vaňka v roli Herberta, syn hraběte Krolocka, z připravovaného muzikálu Ples upírů - 21. 1. od 10 do 17 hod. Strašidelná sobota s čarodějnicí a upíry, - 22. 1. od 10 do 17 hod. Strašidelná neděle s Draculou a upíry, - 3. 2. od 17 hod. Nocování na zámku s hostinou, pohádkovými postavami a výstavou o upírech - 5. 2. od 10 do 17 hod. Strašidelná neděle s Čachtickou paní a upíry - 18. 2. od 19 do 22 hod. Strašidelná NOC upírů a svítících přízraků na Chvalském zámku - 26. 2. od 14 hod. Masopustní průvod na Chvalský zámek. Informace na tel. 281 860 130.

> Otevírací doba

denně 9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Horní Počernice
Ulice: Chvalský zámek, Na Chvalské tvrzi 857
Telefon: 281 860 130
E-mail: [email protected]

> Komentáře