Džungle, která nespí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Džungle, která nespí

> Termín

6.1.2017 - 18.3.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Navštívit tropický deštný prales v noci, to se podaří opravdu jen málokomu. Ve skleníku Fata Morgana tuto možnost máte. Přijďte se projít džunglí, která nespí. Atmosféru setmělého skleníku dokresluje tajemné osvětlení. Během noci intenzivněji voní některé druhy rostlin. Celý interiér prostupuje atmosféra setmělého pralesa naplněná kuňkáním drobných tropických žabek. Tento jedinečný zážitek vám zprostředkujeme během večerních provázení. Co vše ve skleníku Fata Morgana po setmění můžete vidět? Podívejte se na reportáž. 6. 1. – 18. 3. ve skleníku Fata Morgana leden – pátky od 18 hodin únor – pátky a soboty od 18 hodin březen – pátky a soboty od 19 hodin Vstupné Dospělí: 200 Kč/osoba Studenti, děti do 15 let: 100 Kč/osoba Děti do 5 let: zdarma Platba je možná pouze na místě. Na tuto akci se nevztahuje žádná sleva pro ZTP, ZTP/P či důchodce ani permanentky! Pro přístup ke skleníku není pro špatnou schůdnost vhodné využít úvozovou cestu od Bohnic. Rezervace předem nutná na http://www.botanicka.cz/buxus/generate_page.php?page_id=5430.

> Otevírací doba

vždy v pátek od 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Botanická zahrada, Trojská 800

> Komentáře