Hliněný betlém, ozdoby na stromeček - workshopy v galerii GUD | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hliněný betlém, ozdoby na stromeček - workshopy v galerii GUD

> Termín

3.12.2016 - 4.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Nadcházející adventní víkend si pro vás Galerie GUD připravila tématické dílny k Vánocům. V sobotu vás čeká výroba hliněného betlému, v neděli výroba ozdob na stromeček z recyklovaného materiálu a papíru. Dále se můžete zúčastnit komentovaných prohlídek k výstavě o Karlu IV., které jsou zakončené také workshopem. Doporučujeme rezervaci předem na [email protected] Hliněný betlém - sobota 3.12. Děti společ ně s vedoucím lektorem vytvoří svůj vlastní betlém za pomoci samotvrdnoucí hlíny, která se nemusí následně vypalovat. Vytvoří si postavičky, jež do betlému patří, ale mohou si vytvořit samozřejmě i své vlastní, které do betlému přidají. Všichni účastníci workshopu budou moci vyrobit postavičku do Galerijního betlému a pomoci, tak vytvořit ducha Vánoc i v naší galerii. Svůj betlém si pak děti odnesou domů. Čas : od 13:00 do 15:00 hodin Věk: pro děti od 5 let a jejich rodiče Cena : 250 Kč (v ceně je veškerý materiál na workshop a vstupné pro dítě na výstavu) Ozdoby na stromeček z recyklovaného materiálu a papíru - neděle 4.12. Ozdoby na stromeček nemusejí být nutně kupované, pojďte si je společně s námi vyrobit. Budeme je tvořit z pet-láhví, kartonů, zbytků oděvních látek a dalších volně dostupných materiálů, které v kreativním podání dotvoří vašemu vánočnímu stromku originální vzhled. Čas : od 13:00 do 15:00 Věk: pro děti od 5 let Cena : 200 Kč (v ceně je veškerý materiál na workshop a vstupné pro dítě do výstavy) Komentované prohlídky s šaškem Karlíkem v rámci výstavy "Byl jednou jeden král... Karel IV." začínají vždy od 11:00 a od 15:00 hodin v sobotu i v neděli. Každá komentovaná prohlídka je zakončena workshopem - výroba erbů, tvorba vitrážového okénka, výroba královské korunky. Cena je 40 Kč ke vstupence na výstavu.

> Otevírací doba

11:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Nám. Fr. Kafky 24/3
Telefon: 606566926
E-mail: [email protected]

> Komentáře