Vánoční Bazááár 2016 v Divadle Semafor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční Bazááár 2016 v Divadle Semafor

> Videogalerie

> Fotogalerie

> Termín

16.12.2016 - 17.12.2016

> Hodnocení

4.6  (5x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Již 4. ročník kulturně charitativního Vánočního Bazáááru pořádá v Divadle Semafor 16. a 17. prosince 2016 Nadační fond Šestý smysl ve spolupráci s Městskou částí Praha 6. Program: V pátek 16.12 se dveře bazáááru otevřou již v 15 hod a vy si budete moci přijít nakoupit krásné drobnosti a od 19 hodin si poslechnout vánoční i jiné populární písně v podání vokálního souboru Lucky Voice Band a následně si zatančit a zazpívat spolu s Jan Vytásek & Co ! Moderovat bude herec Jiří Panzner. Prodej předmětů z dobročinné sbírky bude v sobotu 17.12. zahájen již v 10 hodin, přičemž výběr prodávaných předmětů bude průběžně doplňován, aby se dostalo na každého zájemce. Sobotní odpoledne bude patřit dětem, které od 15 hod pobaví pohádkoví Pišlíci v podání známých osobností a od 17 hod Divadlo b s představením Malý pán. Po celou dobu je pro děti připraven i dětský koutek a odpoledne je pobaví Klaun Mireček a úsměvné obličeje namaluje Leontýnka. Ani dospělí nebudou o kulturu ochuzeni a od 19 hod se budou moci zaposlouchat do krásných melodií v podání podmanivého Adriana T. Bella nebo si od 20.30 hod vychutnat nevšední akustický koncert populárního Michala Hrůzy. Závěr bude tradičně patřit členovi hudební skupiny Tata/Bojs – DJ Mardošovi. Ten již potřetí v roli DJ připravil naprosto unikátní Silent Party. Sobotním programem Vás provede herec Ladislav Hampl.

> Otevírací doba

pátek od 15:00
sobota od 10:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Dejvická 27, Divadlo Semafor

> Komentáře