Duhová jóga pro děti v Hamleys | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Duhová jóga pro děti v Hamleys

> Termín

10.10.2016 - 28.2.2017

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Děti mají nepřeberné množství energie, které neustále vkládají do hraní, dovádění a lumpáren. Jak ale jejich energii nasměrovat k nim samým? K jejich sebevědomí, vnitřní síle, zdraví a pozitivnímu myšlení? Těžko, ale jde to. V Hamleys ti s tím pomůžeme na hodinách duhové jógy pro děti. Hodiny vede v jednoduché angličtině lektorka Melanie Hawker (pro děti Mely Mel), která za pomoci hudby, spousty bláznivých rekvizit, příběhů, malování mandal, vizualizací, meditací a mnoha dalšího děti vezme na magickou cestu vedoucí k posílení vnímání sebe sama, ostatních i okolního světa. Na této cestě se potkají se zvířaty, chvíli budou letadlem, chvíli závodním autem, chvíli stromem, chvíli nezkrotnými vlnami oceánu. Ale hlavně - budou se bavit! Protože zábava v Hamleys nikdy nekončí. Naopak! Zábava začíná - na hodině dětské jógy v Hamleys. Lekce jsou vždy v úterý od 13:00 v party room. Lekce trvá 60 min a vstupné pro jedno dítě je 150 Kč.

> Otevírací doba

každé úterý od 13:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Na Příkopě 14

> Komentáře