Festival vaření - Hrncobraní | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival vaření - Hrncobraní

Foto: Andrea Hozdová, časopis Perfect Woman

> Termín

22.10.2016

> Hodnocení

3.5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Přijďte ochutnat nejlepší české burgery, výborné koktejly, vína, svařák, burčák i kávu od mistra baristy. Chybět nebude ani staročeská grilovačka selete i dalších pochutin. VSTUP ZDARMA! Moderování a cooking show od MARKÉTY HRUBEŠOVÉ! Představíme vám nejnovější trendy ve vaření i mnoho praktických elektronických pomocníků, které oceníte ve vaší kuchyni. � PRO DĚTI Ani vaše ratolesti nepřijdou zkrátka, bude tu pro ně velký nafukovací hrad, hasičský vůz s možností prohlídky, spousta soutěží pro malé i velké… Na závěr ohňostroj a tombola o atraktivní ceny. Celou akcí provází a moderuje známá herečka, kuchařka a moderátorka MÁRKÉTA HRUBEŠOVÁ! PŘIJĎTE SE POBAVIT, NAJÍST A ZASOUTĚŽIT! Akce se koná za každého počasí od 14 hodin na adrese obchodu Royaltyline.cz, Lahovská 114, Praha (parkování zajištěno, přímo na místo jezdí autobus do zastávky Lahovice). PROGRAM: Od 14 hodin soutěžní den pro děti - plnění úkolů, sbírání razítek a poté losování hodnotných cen. Vaše ratolesti si budou samy moci vyzkoušet, jak je jednoduchá příprava palačinky zcela bez tuku, freshe z našich odšťavňovačů nebo hranolek z parního fritovacího hrnce, který pracuje zcela bez tuku. Až do 18 hodin bude pro vyřádění připravený nafukovací skákací hrad pro děti 5x5 metrů “Kovboj”. Děti si zároveň budou moci prohlédnout a vyfotit se v nefalšovaném hasičském voze, přičemž parta požárníků jim i vám ráda zodpoví všechny dotazy. V 18.30 bude následovat SVĚTELNÁ SHOW PYROTERRA, která bude mít na místě celý den stánek pro vaše ratolesti Pro dospělé posezení, pojezení, popití, moderování a cooking show od Márkéty Hrubešové! � MENU: O přípravu burgerů se postará známá kuchařka Mona Jaoua (www.monovareni.cz), která si pro vás připraví: *Kuřecí consommé se máslovou zeleninou a domácími nudlemi *Hovězí miniburgery s bazalkovou majonézou a cibulovou marmeládou v parmezánových bulkách *Tortilla de patatas con cebolla = španělská bramborová omeleta s cibulovou marmeládou a česnekovou emulzí O show na baru se postará známý barman Michal Přibyl, který vám umíchá alko i nealko koktejly, jaké jste třeba ještě nikdy neochutnali Chybět nebude ani možnost vyzkoušení si kuchyňských pomocníků, ale i jednotlivého nádobí Royalty Line. Nepřijdete ani o staročeskou grilovačku od řezníka Krkovičky, který už picnul prase, jež nechává 10 dní odležet, uzené kýty na grilu, vepřové ocásky, klobásy grilované i v udírně tažené, ale i kuřecí nebo vepřové steaky a pro děti nesmí chybět párky v rohlíku :) Ve 20 hodin zakončení akce ohňostrojem a přesun “na bar”, kde bude ve své show pokračovat Michal Přibyl. Během celé akce budete mít možnost si prohlédnout nejnovější výrobky značky Royalty Line. Sami se budete moci přesvědčit o tom, jak snadno a zdravě se na nich vaří, chybět nebudou ani novinky z řad kuchyňského černého zboží. Přímo na místě si budete moci tyto i ostatní produkty jako nože nebo sady nádobí zakoupit s dodatečnou 10% slevou (platí i na již zlevněné položky obchodu www.royaltyline.cz).

> Otevírací doba

od 14:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Lahovská 114
Telefon: 608981983
E-mail: [email protected]

> Komentáře