Mateřská školka Klárka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská školka Klárka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Školka se nachází v Praze 7 nedaleko Letenského náměstí. Je obklopena zelení Letenských sadů a parkem Stromovka. Tato poloha je příznivá pro dopravní dostupnost, ale i pro maximální vyžití ve sportovních aktivitách a současně pro podnikání výprav do přírody. Poskytuje možnost zkoumání živé a neživé přírody a disponuje množstvím herních prvků a pískovišť k hrám. Současně se v tomto místě nachází Národní technické muzeum, kde je pro děti připraveno nepřeberné množství poznávacích programů. Samotná mateřská školka sídlí v ulici Ovenecká, kde je hlavní vchod. Na rohu ulice Dobrovského je vchod pro technické zázemí, kudy dochází k expedici stravy. Prostory jsou v přízemí, bezbariérové a hygienicky a bezpečnostně vyhovující normám pro danou činnost. Při vstupu do školky je prostorná šatna s vchody do moderně vybavených heren - malá pro naše nejmenší děti a velká pro děti ve věku od 3 do 6/7 let. Stravovací prostory jídelny navazují na kuchyňku a ředitelnu. Třídy jsou vybaveny moderním nábytkem, který je přizpůsoben věku a potřebám dětí. Najdeme zde tématicky zaměřené koutky s variabilním funkčním využitím, které vyhovují skupinové i individuální práci. Děti mají k dispozici hračky klasické, ale i určené pro práci dle programu Montessori, interaktivní tabuli, kde mohou řešit úkoly ve všech oblastech vzdělávání, sledovat pohádky a poslouchat hudebně pohybová CD.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Dobrovského 26 (vstup z ulice Ovenecká 14)
Telefon: 739 078 191
E-mail: [email protected]

> Komentáře