Hlídání dětí Bibo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hlídání dětí Bibo

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hlídání dětí si u nás můžete objednat online, vyplněním a zasláním Objednávky nebo telefonicky. V případě zájmu o pravidelné dlouhodobé hlídání dětí si s každým klientem rádi sjednáme pracovní schůzku v naší kanceláři.Na základě Vašich konkrétních požadavků a s přihlédnutím na věková a povahová specifika dítěte vybere nejvhodnější pečovatelku, která Vám bude následovně představena. K těm nejmenším dětem doporučujeme zdravotní sestry, které precizně zvládají hlídání dětí včetně novorozeňat a kojenců spolu s poradenstvím v šestinedělí a kojení. Ke starším dětem doporučujeme chůvy s pedagogickým vzděláním. Pro dlouhodobé hlídání dětí Vám zabezpečíme jednu stálou pečovatelku, aby došlo k navázání přátelského a dlouhodobého vztahu s dítětem a rodiči. Pokud máte zájem pouze o jednorázové hlídání dětí, potom na základě Vaší telefonické nebo e-mailové objednávky službu flexibilně zabezpečíme ještě v den objednávky. Se všemi klienty uzavíráme Smlouvu o poskytování péče o dítě. Součástí smlouvy je i zdravotní karta dítěte, která slouží k předání důležitých informací o zdravotním stavu dítěte. Jaké jsou výhody hlídání dětí poskytnuté naší agenturou: osobní kontakt a individuální přístup ke každému klientovi každou pečovatelku za Vás prověříme, otestujeme, proškolíme a připravíme pro hlídání dětí ve Vaší rodině pravidelnému zákazníkovi garantujeme hlídání dětí stálou pečovatelkou okamžitá náhrada v případě nemoci pečovatelky pracující rodiče mají jistotu vždy zajištěného hlídání pojištění agentury pro všechny případy Dbáme na zachování diskrétnosti a respektování životního stylu a zvyklostí každé rodiny. Bezpečí dítěte je pro nás na prvním místě!

> Otevírací doba

Dle domluvy

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Lidická 2030/20
Telefon: 724 262 762
E-mail: [email protected]

> Komentáře