Bike Prague 2015 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bike Prague 2015

> Fotogalerie

> Termín

13.6.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Také jste matky v jednom kole? A máte kolo? A děti motorku, odrážedlo či jakékoli kolo šlapací? Pak vyrazte na cyklozávody pro celou rodinu - ČEZ Bike Prague. Připraveny jsou dvě tratě pro dospělé a dětské závody pro všechny malé "motorkáře" a cyklisty. Rodiče, kteří si chtějí zajet dospělácké závody, jistě potěší možnost hlídání dětí po dobu závodu, a to zdarma. Startujeme od obchodního centra Galerie Butovice, hned u stanice metra. Tak ukončete nástup a nezapomeňte vystoupit i s kolem. Závod je součástí prestižní mezinárodní série Inter-Mountain Series, kam patří mimo jiné i legendární rakouský závod Salzkammergut Trophy. Připraveny jsou pro Vás dvě trasy, takže si na své přijdete, ať už jste ostřílený biker s duhovým trikotem nebo naprostý nováček. Pokud jste se zatím nerozhodli, zda si chcete pořádně zamakat nebo se jen tak projet, budete mít možnost rozhodnout se přímo na trati závodu, zda pojedete 35 nebo 65 km. 65 km – Umím se s tím poprat Dlouhá trasa je určena ostříleným bikerům i těm, kteří mají rádi výzvy. Těšit se můžete na technické sjezdy, prudké výjezdy, brod a další zajímavá místa. Trasa je dlouhá 65 km a má převýšení 1 200 metrů. 35 km - Jedu na čistotu Kratší trasa potěší všechny, kteří jezdí rádi na kole a mají chuť zažít atmosféru závodu. Trasa vede po širokých cestách bez technických libůstek a dá se jet i na trekovém kole. Samozřejmě se nepojede úplně po rovině. Trasa je dlouhá 35 km a nastoupáte při ní 600 metrů. INTERSPORT Dětské závody - myslíme i na nejmenší Pro malé a nejmenší bikery máme připraveny trasy od 350 metrů do 3 killometrů dle věkových kategorií.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5 - Butovice
Ulice: start u Galerie Butovice

> Komentáře