Kavárna Pohádka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kavárna Pohádka

Foto: Veronika Stránská Mihalová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Pohádka je útulná, nekuřácká kavárna s kapacitou 30 míst k sezení a dětskou herničkou. Kavárna se nachází nedaleko centra, pár metrů od zámku Litomyšl. Zaparkovat můžete na nedalekých parkovištích na náměstí nebo v přilehlých ulicích do 100m od kavárny. Při popíjení španělské kávy Montecelio si výhledem můžete prohlédnout novorenezanční budovu Smetanova domu, zatímco děti mohou využít prostory herny. Kromě širokého výběru kávy, kterou Vám usměvavá obsluha uvaří i s sebou, si zde můžete dát výborné sypané čaje nebo poctivou horkou čokoládu. A kromě toho i spoustu dobrot. Dětem připravíme hravé svačinky a nesmí chybět i zmrzlinové poháry. Samozřejmostí jsou: dětské jídelní židličky, mikrovlnná trouba k dohřívání dětských příkrmů, přebalovací pult, nočníčky aj. V našem nabídkovém listu naleznete výběr teplých i studených nápojů, sladkých i slaných dobrůtek, pohárů, také jídlo pro nejmenší, různé druhy ovocných přesnídávek aj. V prostorách kavárny je možno využít bezdrátové připojení Wi-fi ZDARMA. Kavárna Pohádka je pro Vás otevřena každý den od 9:00 do 19:00 hodin, v páteční večery až do 21:00 hodin. Stůl si u nás můžete rezervovat telefonicky na čísle 775 320 903 nebo na facebookovém profilu. Kavárna Pohádka spojuje pohodu a relaxaci pro dospělé se zábavou a rozptýlením pro děti.

> Otevírací doba

Po-Ne 9.00-19.00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Litomyšl
Ulice: Havlíčkova 430
Telefon: 730121518
E-mail: [email protected]

> Komentáře