Zámecké jezdecké slavnosti na Kačině | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zámecké jezdecké slavnosti na Kačině

> Termín

5.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jedinečná akce nejen pro milovníky koní. V prostředí krásného empírového zámku můžete vidět ušlechtilé koně, Hubertovu jízdu, jezdecké ukázky, jezdeckou policii a mnohé další. Pro děti bude připraveno dlabání dýní a další dílničky. Uvidíte například: Skokovou čtverylku minikoní „Do podzimu zvesela“ - Stáj Przechwozd, Voltižní vystoupení dětí na starokladrubské klisně – Národní hřebčín Kladruby nad Labem, Drezurní ukázku na hudbu – Koně Kinští - JŠ Equus Kinský, Ukázku jízdní policie – Městská policie hl. m. Prahy, Noc na Karlštejně - Pohádkové vystoupení Koní Kinských a Falabell - Stáj Przechwozd.... Pro děti je připravena: - tvořivá dílna – Pod horami, z.s. - babiččin dvoreček - Dítě a kůň, z.s. - jízdy dětí na koních – Stáj Rozárka, z.s. Bykáň - dřevěný kolotoč – řezbář Matěj - dřevěná herní zóna - svezení ve voze taženým koňmi – Leona Satoriová - dřevorubecké soutěže –Český dřevorubec, z.s. - dlabání dýní Po celý den: Výstava veteránů - VETERAN CAR CLUB Kolín Výstava historických traktorů – Národní zemědělské muzeum Čáslav Řemeslná tržnice Kovárna Bludný ohýnek Ukázka restaurování modelu Výstava obrazů koní – Jana Melichová Dobová móda – výstava reprodukcí z módních časopisů – NZM Kačina a mnohé další!

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Svatý Mikuláš, zámek Kačina
Ulice: Zámek Kačina

> Komentáře