Oranžové hřiště Jiříkovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oranžové hřiště Jiříkovice

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Sportovci v Jiříkovicích se dočkali nového víceúčelového hřiště s umělým povrchem. Vyrostlo vedle místní základní školy, která dosud venkovním sportovištěm nedisponovala. Zatímco odpoledne jej bude moci využít široká veřejnost, během vyučování bude sloužit pro výuku tělesné výchovy. Dosavadní volnočasovou nabídku pohybu skýtalo v obci tzv. horní hřiště, které ale nedisponuje vybavením na oblíbené sporty, jako je kopaná, nohejbal, volejbal nebo basketbal. Vyznavači míčových sportů, včetně čtyř desítek žáků zdejší základní školy, si tak přijdou na své až teď na novém hřišti s moderním umělým povrchem. „S námětem na vybudování hřiště přišly samy děti. O to víc jsme rádi, že se nám ho letos podařilo zrealizovat. Věřím, že vedle školáků budou sportoviště hojně využívat i naši dospělí spoluobčané,“ uvedl starosta Jiříkovic Rudolf Staněk. Základní kámen stavby hřiště byl symbolicky poklepán při květnových oslavách 125. výročí založení místní základní školy. Samotné výstavbě ještě předcházely rozsáhlé terénní úpravy, ale dnes už je oplocené sportoviště přístupné veřejnosti, a to každý den včetně víkendů. Správu, údržbu a provoz hřiště zajišťují pracovníci školy a obecního úřadu.

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Jiříkovice

> Komentáře