Hrátky v parku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrátky v parku

> Termín

27.04.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tvůrčí dílny, divadlo, hudba, to vše bude připraveno ve Veselí nad Moravou 27. dubna. Přijďte spolu s námi přivítat léto a pobavit se při odpoledni plném her, tvůrčích dílen, kejklířského divadla, hudby a zábavy. S blížícím se létem se můžete opět těšit na řadu akcí, jež pro vás budeme pořádat v netradičních prostorách a opět začneme v Parku Petra Bezruče, kde se opět po roce uskuteční odpoledne pro velké i malé děti s názvem Hrátky v parku. Můžete těšit na nejrůznější výtvarné dílny, sportovní a zábavní aktivity, čtecí koutek nebo kejklířské vystoupení Cirkusu Levitare, které se uskuteční v 16 hodin. Ve večerních hodinách se můžete těšit na stálici alternativní scény kapelu DVA. Těšíme se na vás a doufáme, že nám pomůžete navodit poklidnou letní atmosféru v samotném středu města.

> Otevírací doba

14:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Veselí nad Moravou
Ulice: park Petra Bezruče

> Komentáře