Adventní setkání na Novém Hradě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventní setkání na Novém Hradě

> Termín

30.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zámek Nový Hrad v Jimlíně u Loun ještě před koncem roku naposledy otevře své brány pro návštěvníky, v sobotu dne 30. listopadu 2019 se uskuteční tradiční Adventní setkání. Brána do zámku se otevře v 10 hod a program skončí v 17 hod. Nádvoří se pro tento den promění v tržiště, kterým bude znít středověká hudba v podání skupiny Gothien a koledy od Vocal Bandu Markéty Aptové. Při procházce tržištěm návštěvníci objeví živý betlém se zvířátky a medvěda Huga. Dále se o zábavu postará divadlo 100 opic. V barokních podzemních stájích pod druhým nádvořím budou schovaní čerti, kteří se několikrát během dne ukáží také na nádvořích a pobaví děti i dospělé. V podvečer venku před hlavním pódiem proběhne ohňová show. V zámecké černé kuchyni se budou připravovat zajímavé středověké pokrmy. Mnohé překvapí neobvyklé kombinace ingrediencí a chutí. Samozřejmě bude možnost vše ochutnat. Zámecké interiéry obohatí vánoční výzdoba a společně s doprovodem průvodce bude možnost zámek během tohoto dne navštívit zdarma. Mimo klasického výkladu se průvodci také zaměří na povídání o vánočních zvycích. Volné vstupenky na tyto prohlídky je nutno si předem zdarma vyzvednout v den konání akce na pokladně zámku na prvním nádvoří. Za poplatek 30 Kč je možné navíc zakoupit foto vstupenku. V závěru dne proběhne slavnostní rozsvícení vánočního stromečku a ohňová show. Celou akci moderuje známý herec Michal Gulyáš, známý například z komediálního filmu Ženy v pokušení. Vstupné do zámeckého areálu bude dobrovolné.

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Louny
Ulice: Jimlín 220

> Komentáře