Ringelland Zoo u Kutné Hory | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ringelland Zoo u Kutné Hory

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.2  (25x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Malý zoo-park, kde najdete velkou kolekci sibiřských tygrů vedle malých morčátek. Kde máte na dosah ruky třítunového hrocha Davídka, který si zahrál když byl hroší kluk ve filmu "Dva lidi v zoo". Je mu 26 let a rád vám ukáže své obrovské zuby při krmení mrkví, melounem, či jablky. S tygry za zády se můžete vyfotit i jim být tak blízko, že vám bude po zádech běhat mráz. Zasmějete se našemu lvíčkovi,který je rozený klaun a neustále vymýšlí jak se kočkovat se svými dvouletými tygřími vrstevníky. Celé hodiny můžete pozorovat naše zvířata z velké blízkosti. Fotit si hry bílých lvů v manéži při jejich vystoupení i jejich nekonečných hrách. Zádumčivé oči pumy vás uvedou do klidu a zatoužíte si toho velkého kocoura pohladit. Řev tygra Bajkala vás probere ze snění a vy půjdete dál. Kozičky, lamy a jiná menší zvířata potěší vaše malé potomky. Tři dikobrazi nespí někde zalezlí. Můžete si je prohlédnout a obdivovat jejich ostny z velké blízkosti. Všechna zvířata i zvířátka jsou součástí jedné velké rodiny, o kterou se starají tři drezéři - Ivan, Tomáš a Jan Ringelovi. Ringelland je zoo-park, kde Ringelovi v manéži předvádí, co dokáží naučit svá zvířata. Tito drezéři velkých kočkovitých šelem jezdili celý život se svými kočkami, hrochem a dikobrazy s cirkusy po mnoha zemích Evropy i Asie. Drezérská práce s velkými šelmami pomalu zaniká a vy máte možnost právě zde vidět toto umění v jeho kráse a velikosti. Souzvuk člověka a zvířete. Vystoupení čtyř sibiřských tygrů se lvem pod vedením Ivana Ringela - nejstaršího aktivního drezéra v Česku a možná i ve světě . Vystoupení Tomáše Ringela - držitele stříbrného lva z r. 2011 v Polské Varšavě se šesti lvy. Vystoupení Jana Ringela - s pěti bílými lvy se pravidelně střídají každou sobotu a neděli od dubna do konce října. A nejsou to jen velké kočky, které vám Ringelovi v manéži předvedou. Po představení vám odpoví na vaše otázky a záleží jen na vás kolik zajímavých věcí se od nich dovíte. Ringelland je i rozsáhlá sbírka cirkusových plakátů jakou jinde v Česku neuvidíte. Ringelland je i stálá výstava obrazů Marie Brožové "MAB" , fotografií Dagmary a kreseb Michala Cetkovského. Ringelland je oáza klidu za městem s pískovištěm pro děti a posezením pro rodiče. Ringelland je projekt, který v sobě Ringelovi vozili po světě. - Mít svůj park se zvířaty, manéží a moci se o vše, co mají a dovedou rozdělit s lidmi. Tak, jako to dělají v zahraničí drezéři,kteří se usadí a nechtějí opustit svá zvířata. Lidé, kteří po celoživotní práci neumí sedět a nic nedělat. A tak máte možnost navštívit první a možná i jediný zoo-park s cirkusovou manéží v Česku. Nečekejte luxusní zoologickou zahradu. Ringelland jsou jedinečná pohodová zvířata a umění lidí, kteří pro tato zvířata žijí a staví svůj park bez jakýchkoli dotací. Ringelland je něco, co vás velmi obohatí, pokud budete vnímaví k tomu, co zde má tu skutečnou hodnotu pro život člověka i zvířete.

> Otevírací doba

denně od 10 hodin

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Habrkovice
Ulice: Habrkovice 34
Telefon: 721 295 52
E-mail: [email protected]

> Komentáře