Školička Radost | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Školička Radost

Foto: Helena Pichová

> Otevřeno

leden, únor, březen, duben, květen, červen, září, říjen, listopad, prosinec

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Naše školička je určena dětem od 2 do 4 let. Nachází se v přízemí bytového domu v Praze 10- Vršovicích s přístupem na zahradu, vybavenou pískovištěm, houpačkou a vlastní zahrádkou pro děti. Náš den ve školičce trávíme většinou tvořivými aktivitami, povídáním nebo společnými činnostmi – zpěvem, tancem, říkankami, pobytem venku nebo vařením. Máme ale i vyhrazený čas na individuální činnosti inspirované Montessori pedagogikou. Práce s dětmi je pro mě radostí a objevováním. Ve školičce se snažím vytvořit krásné, útulné a domácké prostředí. Přeji si, aby děti do ní chodily rády, cítily se bezpečně a šťastně a neustále se rozvíjely. Mou největší a nejsilnější předností je má vlastní spokojenost a pohoda, která se bezděčně přenáší i na děti. Nejšťastnější jsem, když si děti doma zpívají, chtějí školku a jesle - školičku ukázat svým plyšáčkům, pochutnávají si na svých mufincích nebo si zdobí pokojíček svými obrázky a výrobky. Dětem se snažím věnovat maximální pozornost, porozumět jim a vztahovat se k nim tak, aby si vždy zachovaly svou individualitu, sebeúctu a důstojnost. Přijďte se k nám s dětmi podívat. Těším se na vás!

> Otevírací doba

8:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Ukrajinská 9
Telefon: 773 918 218
E-mail: [email protected]

> Komentáře