Mateřská škola Slovenská | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Slovenská

> Fotogalerie

> Otevřeno

leden, únor, březen, duben, květen, červen, září, říjen, listopad, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola slučuje dvě pracoviště, které jsou označovány jako pobočky organizace. Pobočka - Mateřská škola Slovenská 27 Kapacita školy je 48 dětí rozdělených do dvou tříd přibližně podle věku. užívá budovu na Královských Vinohradech společně se Základní školou. Každá škola má svůj vlastní vchod a své oddělené prostory. Z mateřské školy je možný přímý vstup na školní zahradu určenou pouze pro děti z mateřské školy. Zahrada je vybavena herními zahradními prvky – pérovou houpačkou a průlezkou s nerezovým skluzem, nechybí ani dostatečně velké pískoviště. Denní místnosti jsou vybaveny čističkami vzduchu. Interiér tříd je přizpůsoben celodennímu pobytu dětí, podlahy jsou omyvatelné, z části kryté kobercovou krytinou. Škola má vlastní kuchyň se samostatnou jídelnou. Pobočka - Mateřská škola Koperníkova 7 Kapacita pět tříd do nichž dochází celkem 107 dětí, složení dětí ve třídách je přibližně podle věku. je umístěna v třípodlažní vile s vlastní zahradou v blízkosti parku Grébovka. Zahrada je rovněž vybavena moderními herními zahradními prvky- pérovou houpačkou a průlezkou s nerezovým skluzem, hracími altány a třemi pískovišti. Interiér tříd je přizpůsoben celodennímu pobytu dětí, podlahy jsou omyvatelné, z části kryté kobercovou krytinou. Škola má vlastní kuchyň, jídla se podávají v jednotlivých třídách.

> Otevírací doba

7:00-17:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Slovenská 27/1726
Telefon: 222 514 346
E-mail: [email protected]

> Komentáře