Restaurant Cesta časem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Restaurant Cesta časem

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.3  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Restaurant se nachází ve starých Dejvicích mezi Vítězným náměstím a Hanspaulkou v poklidném prostředí mimo dosah městského ruchu. V létě roku 2004 byl objekt po rekonstrukci opět uveden do provozu a i Vy v něm můžete nalézt zajímavé prostory v podobě malých salónků pro cca 20 –30 osob, které jsou vhodné k pořádání různých akcí. K tomu všemu Vám napomáhá tým zkušených kuchařů a profesionální personál, který Vám nabídne vybrané pokrmy a výběr z českých i světových vín, ale i jiných lahodných nápojů. Každý víkend máme navíc pro Vás připraveno překvapení. V době obědů nabízíme široký výběr z báječných, rychlých a tolik žádaných levných hotovek. Nedílnou součástí restaurace je rozlehlá letní zahrádka s košatými kaštany a 80 příjemnými místy k posezení, vhodná též k pořádání slavnostních hostin, rautů, svateb, firemních večírků a rodinných oslav, kde nabízíme speciality připravované na grilu přímo před Vašimi zraky. Na vyžádání připravíme a zašleme nabídku podle Vašich přání. Zaparkovat můžete přímo před restaurací na přilehlém parkovišti. Ideální spojení je městskou hromadnou dopravou, a to autobusem č. 131 ze stanice „Hradčanská“ do stanice „Na Santince“ nebo krátkou procházkou ze stanice metra „Dejvická“. Budeme potěšeni Vaší návštěvou!!! Kolektiv zaměstnanců restaurantu Cesta Časem

> Otevírací doba

Po - Čt 11,00 - 23,00
Pá - So 11,00 - 24,00
Ne 11,00 - 23,00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6 - Dejvice
Ulice: Na Kocínce 210/3
Telefon: 233,320,367
E-mail: [email protected]

> Komentáře