Školka a jesle Babycentrum V zahradě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Školka a jesle Babycentrum V zahradě

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Baby centrum V ZAHRADĚ působí v Újezdě nad Lesy již 6. rokem. Jsme soukromá školka pro děti od 2 do 6 let, sídlící v hezkém prostředí nového rodinného domku v bezprostřední blízkosti klánovického lesa. Náš personál tvoří zaměstnankyně s praxí i vlastními rodičovskými zkušenostmi a doplňují je studentky s různými specializacemi uměleckého či pedagogického zaměření. V personálu máme i zdravotní sestru, dulu, dochází k nám logopedka. Snažíme se, aby se u nás cítily děti dobře, v bezpečí, aby to bylo místo radostných prožitků, učení a poznávání. Velký důraz klademe na rozvoj slovní zásoby a výslovnosti, základy sebeobsluhy. Každý den děti malují, tvoří, zpívají, hrají na flétnu či jiné nástroje, sportují, 2x týdně se seznamují se základy angličtiny. Starší děti tu absolvují předškolní přípravu. Vše probíhá v malých skupinkách, kdy na jednu vychovatelku připadá maximálně 10 dětí. Děti mají možnost navštěvovat také placené kroužky, ať už jde o tanečky, hudební kroužek Yamaha pro maminky s dětmi, angličtinu, logopedii, Maxíka a další dle poptávky. Naším cílem je vytvořit prostředí, v němž se děti mohou přirozeně rozvíjet a bez stresu se připravit na pozdější povinnosti ve školce či škole. Drobné povinnosti střídá velká zábava, jako když děti společně pečou dort, vánoční cukroví nebo připravují společný oběd. Pravidelně závodí při sportovních dnech, hledají poklady, připravují si masky na karneval,čarují s kouzelníkem nebo společně oslavují své narozeniny. Pro zpestření pořádáme i celodenní výlety nebo navštěvujeme divadélka, připravujeme společné akce s rodiči. Vstup do kolektivu přináší u většiny dětí také větší nemocnost. Abychom tomu zamezili, důkladně kontrolujeme zdravotní stav dětí, v zimním období navštěvujeme jednou týdně solnou jeskyni. Samozřejmostí je také respektování všech zdravotních omezení jednotlivých dětí, zejména pak potravinových alergií. Rodiče si mohou zvolit stravování v biokvalitě. Samozřejmostí je, že děti mohou chodit do našeho Baby centra pravidelně i jednorázově, hodinu příchodu i odchodu si určují maminky, protože naším cílem je, aby Baby centrum bylo pro rodiče co nejpřínosnější. Nakonec úměra mezi spokojeným rodičem a spokojeným dítětem je více než zřejmá. Děti, které nás navštěvují pravidelně, se toho u nás naučí za rok skutečně hodně. Důkazem toho jsou nejen jejich výtvarná dílka, která si rodiče každodenně odnášejí domů, ale také nacvičení a nastudování besídky, kterou 2x ročně pořádáme pro rodiče a rodinné příslušníky. Odměnou nám je spokojené dítě a rodič, který předá referenci svým známým, nebo k nám umístí i mladšího sourozence.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Újezd nad Lesy
Ulice: Čenovická 1085
Telefon: 774 299 992, 606 225 225
E-mail: [email protected]

> Komentáře