Chata Neratov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Chata Neratov

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Chata Neratov (pův. chata ČD) prošla v létě 2008 celkovou vnitřní rekonstrukcí, má celoroční provoz a kapacitu 37 lůžek + 14 přistýlek. Chatu najdete v Neratově v Orlických horách u lyžařského vleku pod turisty vyhledávaným kostelem Nanebevzetí Panny Marie. Chata je vhodná nejen k individuální rekreaci, ale i pro větší skupiny - školní a firemní akce, rodinná setkání a oslavy. Chata má 11 pokojů s vlastním WC a koupelnou. Z toho jsou 3 pokoje 2 lůžkové (1 bezbariérový), 1 pokoj 3 lůžkový a 7 pokojů 4 lůžkových. Hostům je k dispozici společenská místnost s čajovou kuchyňkou, TV, satelitem a DVD, v chatě je připojení k internetu prostřednictvím wi-fi . Za příplatek je možné využít dataprojektor. K vybavení chaty patří také 3 kuchyně, herna se stolním tenisem, herna pro nejmenší děti a lyžárna. Přímo u chaty je možné využít nové oplocené hřiště na míčové hry, ohniště, gril a v létě bazén. Vřele doporučuji, naší rodinou vyzkoušená a byli jsme naprosto spokojení. Luxus za nízké ceny a zabavené děti. Navíc možnost podpory občanského sdružení, které zde sídlí, formou nákupu výrobků z chráněné dílny. Kousek od chaty hezké dětské hřiště.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Rokytnice v Orlických horách
Ulice: Bartošovice v Orlických horách 82
Telefon: 494 661 472
E-mail: [email protected]

> Komentáře