Mikuláš v Jungli | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mikuláš v Jungli

Foto: Kateřina Pírková

> Termín

05.12.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

JUNGLE MIKULÁŠ aneb nechci nadílku zadarmo. Lezení, pohyb, kreativní tvoření a Mikulášská odměna - to vše v jednom nadupaném Jungle balíčku. Mikulášská trochu jinak. Nečekejte znuděného Mikuláše, čerta, kterého prokoukne i tvoje bába ani anděla, který je sice krásný, ale jinak.... Naše nebe-peklo-ráj trio má šmrnc, vtip a osobní kouzlo. Čert není žádná bábovka umí lézt po stěně i skákat do jámy (alias do brány pekelné), takže mu žádná hříšná duše nezdrhne. Zároveň má ale pochopení pro citlivé duše ;) Děti si postupně projdou dvě sportovní stanoviště s trenéry - lezecké a pohybové a jedno tvořivé stanoviště, kde si každý vytvoří výrobek s mikulášskou tématikou na památku. Poté se sejdeme všichni i s rodiči (pokud chtějí) v pohybové hale, kam vtrhne čert. A možná přijde i Mikuláš a anděl ;) Děti čeká zábavný program, během kterého bude mít každý prostor hodit řeč s Mikulášem - ideálně ve verších. Za okénko poezie budou všichni odměněni balíčkem tématického mlsání. A dostanou i ti, kteří takhle při pondělku místo nedělní chvilky poezie raději drží minutu ticha. Prostě když na Mikuláše, tak do Jungle. Akce je vhodná jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé lzece, parkouristy a všechny sportovce. Pro každého najdeme to pravé. Kapacita je omezená, proto je nutné se na akci předem registrovat.

> Otevírací doba

17:30-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 18 - Letňany
Ulice: Veselská 699
Telefon: +420 774 740 825
E-mail: [email protected]

> Komentáře