Fler Market při rozsvícení stromečku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fler Market při rozsvícení stromečku

Foto: Monika Mazlová Borůvková

> Termín

26.11.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Máme to tu, Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi oblíbený den - rozsvícení vánočního stromečku. Tento den je mystický a svou atmosférou nás hazí do vánoční pohody. Také to máte tak rádi? Vůně svařáku a punče, koledy, všudypřítomná pohoda, vrcholící právě tím okamžikem, kdy poprvé zazáří na náměstí vánoční stromeček. Až bytostně cítíte kouzlo zázraků a slyšíte něžné šustění andělských křídel. A tentokrát u toho budeme i my, rukodělci a řemeslníci. Vánoce jsou časem dárků, kdy chcete obdarovat své blízké tím nejmilejším dárkem. Naši prodejci vám s tím rádi pomohou. Najdete u nich originály tvořené s láskou a péčí. Přihlašování právě probíhá a my už se těšíme, jak si s vámi užijeme ten úžasný čas. Už teď mohu slíbit, že se bude na co těšit. Nebudou chybět šperky z korálků, minerálních kamenů nebo v chirurgické oceli. Vánoční ozdoby a dekorace, kožené peněženky i kabelky, autorské ilustrace, kalendáře, diáře nebo zápisníky. Přijede dětské i dámské oblečení, textilní doplňky, keramika, háčkované hračky, pro zahřátí čepice a mnoho dalšího. Těšit se můžete i na doprovodný program vystoupí Mateřské školky, Základní umělecká škola a také přijede úžasná, mladá a dynamická kapela The People. Potěší vás andělé na chůdách nebo úžasný ponocný se svým psem. Nebude chybět přírodní betlém a zazvonit si pro své přání můžete na zvoničku štěstí. Zahřejí vás teplé nápoje, přijedou i pochutiny, pro každého něco. Sledujte nás na www.facebook.com/flermarketmoravskatrebova kde se o našich prodejcích dozvíte víc. Akce se bude konat na námestí T.G.M. v Moravské Třebové od 14 do 18 hodin. Přijďte se podívat a užít si odpoledne s námi. Začínáme ve 14h. Těšíme se na vás.

> Otevírací doba

14:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Moravská Třebová
Ulice: Náměstí T. G. Masaryka
Telefon: 603184230
E-mail: [email protected]

> Komentáře