Koně na Kačině 2022 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koně na Kačině 2022

Foto: archiv NZM Kačina

> Termín

1.10.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 1. října 2022 se konají na zámku Kačina u Kutné Hory oblíbené slavnosti věnované koním. Během dne se představí různá plemena koní, včetně starokladrubských koní a koní Kinských. K vidění budou ukázky práce v zápřahu a tahu i přehlídky jezdeckého umění. Vyvrcholením bude Huberova jízda zámeckým parkem, která jako připomínka parforsních honů tradičně ukončuje jezdeckou sezónu. Od deseti do sedmnácti hodin na návštěvníky čeká bohatý kulturní a doprovodný program, divadlo, kolotoč a tvořivé dílny pro děti. K tomu samozřejmě možnost projížděk na koních pro děti i dospělé. Jezdecké ukázky Skoková čtverylka minikoní - Stáj Przechwozd Voltižní vystoupení dětí na starokladrubské klisně – Národní hřebčín Kladruby nad Labem Barokní ježdění - Národní hřebčín Kladruby nad Labem Drezúrní ježdění na hudbu – Jezdecký klub Equus Kinský Ukázka výcviku policejních koní – Městská police Praha Pohádka s koňmi - Stáj Przechwozd Ukázka koní v tahu – plemeno Brabantský kůň – Leona Satoriová Čtyřspřeží Pavla Hyblera – Jezdecký klub Equus Kinský Hubertova jízda zámeckým parkem – slavnostní nástup, skoková část, dekorování Doprovodný program Přehlídka veteránů - Veteran Car Club Kolín Výstava historických traktorů – NZM s.p.o. pobočka Čáslav Řemesla, tržnice Dřevorubecká exhibice – Český dřevorubec z.s. Dětský program (tvořivé dílny, dřevěná herní zóna, střelnice, kolotoč, dřevorubecké soutěže) Podzimní suchá vazba - ukázka vazby živých květin Úroda ze zámeckého políčka, recepty z neobvyklých plodin Komentované prohlídky skleníku Jízdy dětí na koních - Stáj Rozárka, z.s. Jízdy ve voze taženém koňmi - Leona Satoriová Kulturní program Koncert lesních rohů - Corni Boemi Pohádka O jediném stromu - Divadelní spolek Oříšek 3. ZŠ Kolín Představení Broučci s hudbou Václava Trojana – Kühnův dětský sbor, o.p.s. Časový harmonogram slavností 10,00 slavnostní zahájení, koncert lesních rohů 10,20 – 11,50 jezdecké ukázky 11,00 pohádka O jediném stromu 12.00 ukázka orby – chladnokrevníci v tahu 12.00 dřevorubecká exhibice 12,30 slavnostní nástup jezdců Hubertovy jízdy 12,45 zahájení Hubertovy jízdy, skokové ukázky 13,00 představení Broučci s hudbou Václava Trojana 13,15 pohádka O jediném stromu 14,00 ukončení Hubertovy jízdy, vyhlášení vítězů, slavnostní nástup 15,00 -16.30 jezdecké ukázky Vstupné: dospělí 150,- Kč; děti, studenti, senioři 100,- Kč; rodinné vstupné (2 dospělí + 2 -3 děti do 15 let) 350,- Kč; ZTP, ZTP/P a děti do 6 let zdarma Přihlášky jezdců na Hubertovu jízdu zasílejte emailem na adresu: [email protected] nebo na tel.: 770 112 372.

> Otevírací doba

10-17

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Svatý Mikuláš
Ulice: Svatý Mikuláš 51, zámek Kačina
Telefon: +420 778 454 893
E-mail: [email protected]

> Komentáře