Hudební Kroměříž - koncert Návrat Amadea | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hudební Kroměříž - koncert Návrat Amadea

Foto: Hudební Kroměříž

> Termín

19.08.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letošní ročník festivalu Hudební Kroměříž ve svém závěru nabídne výjimečný koncert plný mozartovských melodií. Koncert Návrat Amadea se odehraje 19. srpna ve 20.00 hodin ve Skleníku Květné zahrady. Účinkovat budou sopranistka Kateřina Kněžíková, violoncellistka Michaela Fukačová, barytonista Adam Plachetka, houslista Fedor Rudin, violista Pavel Nikl a PKF – Prague Philharmonia s dirigentem Tomášem Netopilem. Slovem provedou David Mareček a Lukáš Mareček. Řada skladeb Wolfganga Amadea Mozarta bude doplněna také dvěma kusy od Antonína Dvořáka. Součástí večera je vyhlášení laureátů letošní Letní hudební akademie Kroměříž. Cena vstupného je 490 Kč, pro seniory, studenty a ZTP 400 Kč. Nevšední zážitek nabízí limitovaná edice Zlatých vstupenek. Pouze 8 míst! Vstupenka v ceně 2500 Kč zaručuje sezení v 1. řadě, pozvání na welcome drink, občerstvení o přestávce a neformální setkání s umělci po skončení koncertu. Vstupenky jsou v prodeji online na www.academykromeriz.com/festival-hudebni-kromeriz/navrat-amadea/ Účinkují: Kateřina Kněžíková – soprán Michaela Fukačová – violoncello Adam Plachetka – baryton Fedor Rudin – housle Pavel Nikl – viola David Mareček, Lukáš Mareček – provází slovem PKF – Prague Philharmonia Tomáš Netopil – dirigent Program: W. A. Mozart – Don Giovanni, předehra W. A. Mozart – Koncertantní sinfonie pro housle a violu Es Dur K.364 Allegro Andante Presto A. Dvořák – „Klid lesa“ Des Dur, op. 68 pro violoncello a orchestr Rondo g moll op. 94 pro violoncello a orchestr W. A. Mozart – „Hai già vinta la causa!“ árie hraběte z opery Figarova svatba W. A. Mozart – „Come Scoglio“ árie Fiordiligi z opery Cosi fan Tutte (Takové jsou všechny) W. A. Mozart – Cavatina „Se vuol ballare“ árie Figara z opery Figarova svatba W. A. Mozart – Duettino „Crudel! Perché finora“ www.hudebnikromeriz.cz

> Otevírací doba

od 20:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Kroměříž
Ulice: Gen. Svobody 1192, 767 01 Kroměříž
Telefon: 602 576 870
E-mail: [email protected]

> Komentáře